Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

@ef

Majstor

(22)

  • »@ef« je muško
  • »@ef« je autor ove teme

Postovi: 1.842

Datum registracije: 11.02.2004

Lokacija: Sandzak, Novi Pazar

  • Poruku poslati

1

Ponedjeljak, 04. Septembar 2006

Biciklizam

NOVOPAZARSKI BICIKLISTI SVE BLIŽI PARTIZANU

Biciklisti Novog Pazara osvojili su ekipno prvo mesto na 10. trci Lige Srbije i Crne Gore, koja je vožena u Subotici. Trener novopazaraca Hazbija Hukić je za radio Sto plus rekao da je staza ulicama Subotice bila teška, sa dosta krivina. “Vodili smo veliku borbu sa biciklistima Partizana, ali je u finišu jedan njihov takmičar popustio i zaostao desetak sekundi. To su iskoristili Čašić, Alić i Ibrahimović, koji su u cilj ušli u pobedničkoj grupi”, rekao je Hukić. Dva kola pre kraja takmičenja vodi Partizan, a drugoplasirani Novi Pazar zaostaje 10 bodova. Naredna, pretposlednja ligaška trka, održaće se u Aranđelovcu.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadam se da ce novopazarski biciklisti uspeti da u poslednje dve trke potisnu Partizan sa prvog mesta i osvoje sampionat (o) (o) (o)
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

Social bookmarks