Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Administrator

Urednik foruma

(121)

  • »Administrator« je muško
  • »Administrator« je autor ove teme

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

  • Poruku poslati

1

Nedjelja, 28. Decembar 2008

Bošnjaci.Net opet na udaru hackeraObavještavamo javnost da su u petak 26. decembra u prijepodnevnim satima hackeri napali web magazin Bošnjaci.Net, jedan od najčitanijih elektronskih medija na bosanskom jeziku. Radi mogućeg pokretanja pravnog postupka tim Bošnjaci.Net je angažirao pravnog zastupnika koji će preko hosting kompanije, odnosno vlasnika servera, istražiti ko je i odakle izvršio napad na servere koji su nam garantirali sigurnost od svih napada. Očigledno je da postoje anti-bosanske i anti-bošnjačke snage koji već nekoliko godina nastoje uništiti ovaj medij multi-nacionalnog sastava koji pišu bez dlake na jeziku i koji posjeduje najznačajniju arhivu na internetu.

Prema informacijama koje smo dobili, u četvrtak večer u dnevniku RTRS napadnuti su Bošnjaci.Net, protiv kojeg su iznesene gnusne laži koje već par godina širi jedan srpski kvazi-ekspert za terorizam.

Nego nakon terorističko-bombaškog napada na NTV Hayat, zatim ponovnog hackerskog napada na Bošnjaci.Net, određene grupe pod svaku cijenu žele ušutkati i uništiti medije na bosanskom jeziku.

Posebno naglašavamo da je u zadnjih nekoliko dana tim Bošnjaci.Net pokrenuo inicijativu sprječavanje izglašavanja "Prudskog sporazuma" kao i podrška trojici bošnjačkih književnika Taljiću, Ključaninu i Alispahiću koji su osudili govor predsjednika SDA Sulejmana Tihića na sjednici GO, sa kojim je uvrijedio sve Bošnjake, žrtve genocidne agresije koje su sprovodile mračne sile iz bosanskog okruženja.

Na kraju obavješatavamo javnost, a posebno naše čitatelje, da ćemo nastojati u što kraćem roku da budemo sa Vama na internetu.

27. decembar 2008. godine

Za tim Bošnjaci.Net:
Esad KRCIĆ, gl. urednik
redakcija@bosnjaci.net
Bosnjacinet@gmail.com
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Bosniaco

Zlatna sredina

(10)

  • »Bosniaco« je muško

Postovi: 184

Datum registracije: 30.12.2003

Lokacija: USA

  • Poruku poslati

2

Ponedjeljak, 29. Decembar 2008

Velikosrpski napadi

Svim Bosnjacima u domovini i dijaspori,

Dignite glas protiv Prudskog sporazuma koji se LEGALIZIRA genocid i Dodiku daje pravo da 49% Bosne prikljuci VELIKOJ Srbiji.

Pomozite tako sto cete obavijestiti neupucene prijatelje o ovome, tako sto cete ostavljati poruke na Web forumima svih medija u Bosni i sire, tako sto cete se javljati u kontakt emisijama medija u Bosni i sire.

Ne dozvolimo Spasoju Tihicu da nam proda drzavu!

Social bookmarks