Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

HaNuMa_78

Profesionalac

(10)

  • »HaNuMa_78« je autor ove teme

Postovi: 1.293

Datum registracije: 01.09.2002

Lokacija: Grand Rapids

  • Poruku poslati

1

Utorak, 28. Mart 2006

Capoeira

Ovaj brazilski borilacki ples je nastao prije ca. 300 godina. Praktikovali su ga portugalski robovi, da bi trenirali za odbranu. Posto je borilacki sport bio zabranjen robovima, oni su njihove "borbe" okitili akrobatskim pokretima i muzikom, da bi sve to izgledalo kao ples.

Dugo sam razmisljala dal da se usudim da treniram jedan ovakav sport i bila sam iznenadjena sobom da su mi uspeli pokreti, koje sam smatrala nemogucim. Znaci, preporucujem.

Ovde mozete pogledati kako to od prilike izgleda.

Bavi li se neko mozda ovim sportom?
EŠ-HEDU EN LĀ ILĀHE ILLELLĀH, VE EŠ-HEDU ENNE MUHAMMEDEN ABDUHŪ VE RESŪLUHŪ

SuddenDeath

Zlatna sredina

(10)

  • »SuddenDeath« je muško

Postovi: 252

Datum registracije: 25.07.2006

Lokacija: Milky Way....

  • Poruku poslati

2

Petak, 12. Januar 2007

U Pazaru zaista na zalost nema gde da se trenira ovaj sport, jer nema trenera ;(
Alternativa je breakdance, ali su se i breakdanceri (oni malo kvalitetniji...) raspali tako da ni toga vishe nema...a zaista sam mnogo voleo da treniram ili jedno ili drugo :(
There I am, on the road again. There I am, up on the stage, there I go, playin' the star again, there I go, turn the page..

Social bookmarks