Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Babbha

Profesionalac

(10)

  • »Babbha« je muško
  • »Babbha« je zabranjen
  • »Babbha« je autor ove teme

Postovi: 1.336

Datum registracije: 23.07.2002

Lokacija: Neznash za to mesto... nisam ti prichao nikad...

  • Poruku poslati

1

Ponedjeljak, 21. Juli 2003

COREL 11

Ja sam dobio na 3 diska, medjutim Nihad kaze da se u Nemackoj isporucuje na 5.... kasnije u toku razgovota sam skonto da nemci daju 2 diska vishe iz Corel Library StockPhoto-a koji ima 100 diskova visoko kvalitetnih fotografija razvrstanih po tematu....

Paket je inace ko sve Corel shto radi - Corel :)

Divno osmishljen i koncipiran.

U verziji 11 ima novina koje se ne ide okom, osim DIREKTNIH poboljshanja unutar samog enginea ima poboljshanja i u alatima.

Kao da se desilo da programeri Corela konacno pocinju da slusaju korisnike i njihove zelje.

Skoro svi alati imaju dodatke za lakshe crtanje raznih formi i oblika. Na trenutak ovo deluje ko budaljenje i svodjenje crtanja na proste klikove, medjutim nije tako.

Sam CorelDraw sada ima sve moguce import filtere za programe unapred-unazad.

Bagovi koji su se vukli kroz 4 verzije ovog programa a vezani su za PARAGRAPH text vise ne postoje. Paragraph text ima odlican flow i nema probleme kod prelamanja reci na kraju reda cak ima i mogucnost biranja PRAVILA za prelamanje i CUSTOMISE istog.

Ocena: 10+
Radivost: 10+
Problemi programa: nema
Babbha: Prezadovoljan
Dnevno: http://babbha.blogspot.com
Can't Rain All The Time

Social bookmarks