Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Tashke

Veteran

(12)

  • »Tashke« je muško
  • »Tashke« je autor ove teme

Postovi: 3.406

Datum registracije: 04.01.2005

Lokacija: Beograd-Novi PAzar

  • Poruku poslati

1

Nedjelja, 14. Decembar 2008

Drustvo za MNRL

Drustvo za pomoc Mentalno Nedovoljno Razvijenih Osoba u Novom Pazaru je pokrenulo veliku akciju izgradnje regionalnog centra za dnevni boravak ovih lica.

Oni su trenutno u neadekvatnim prostorijama u ul Sabana Koce,jer su prostorije male jer centar posecuje vise od 200 osoba,pre svega dece,u pratnji roditelja.

Novi prostor za njih je poceo da se gradi,uradjeni su temelji i stubovi,sada se skupljaju sredstva za nastavak gradnje sledece godine.

U toku je akcija u saradnji sa Telekom-om gde mozete poslati sms na broj 1017 (za mreze 064; 065; 066 ) a novac mozete uplatiti i u AIK banci .

Njihov slogan je

Mi zelimo da zivimo sa Vama a ne pored Vas


Osim dnevnog boravka ovih lica,ono sto je zaista lepo je to sto roditelji dovode decu koja nisu ometena u razvoju,dakle normalnu decu da se druze sa njima i da ih od malena nauce kako da se ophode prema deci koja boluju od Danuovog sindroma,Autizma i mnogih drugih sindroma.

Pozivam vas da pomognete koliko ste u mogucnosti,ali i da posetite ovo drustvo sa svojom decom,ili sami i posetite korisnike ovog centra.

U ovoj temi mozete izneti svoje utiske ako ste bili ili cete tek otici,kao i o samoj akciji i svemu sto se tice drustva MNRL.
Tashke je dodao/la ovu sliku:
  • Mnrl.jpg
Jednom odlazi svako,putem svog zivota,na rastanku samo srce kaze,ja cu se vratiti...

Administrator

Urednik foruma

(121)

  • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

  • Poruku poslati

2

Nedjelja, 14. Decembar 2008

Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Social bookmarks