Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Beranac

Početnik

(10)

  • »Beranac« je muško
  • »Beranac« je autor ove teme

Postovi: 6

Datum registracije: 17.01.2004

Lokacija: CH

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 22. Januar 2004

Duhovno-političko buđenje Bihoraca

DUHOVNO-POLITIČKO BUĐENJE BIHORSKIH BOŠNJAKA
Poštovani učesnici, Es selamu alejkum
U Bihoru je u zadnjih godinu dana došlo do značajnog vjersko-političkog buđenja Bošnjačkog naroda što obećava srećniju i berićetniju budućnost i obstojnost Bošnjačkog naroda u tom dijelu Sandžaka, t.j. sjevera crne gore.
Kao znak toga buđenja jeste i bolja i tačnija informisanost Bošnjačkog naroda putem internet mreže a sa jedinog Sajta koji sveobuhvatno pokriva šire područje Bihora i okruženja. U kvalitet tog informisanja se možete i sami uvjeriti posjetom ovog Sajta www.bihor-petnica.com kojeg je naš brat Hadži Izet darivao svome Bošnjačkom narodu Bihora, Sandžaka i šire kao i svim prijateljima našega naroda.
U nadi da ćete svojim doprinosom, slanjem informacija, slika, pisanih tekstova i drugim vidovima ,pomoći ovom Sajtu mi Vas od sveg srca najtoplije pozdravljamo, pozdravom Džennetlija
Es selamu alejkum
Beranac
Beranac je dodao/la ovu sliku:
  • Bihor-Karta.jpg

  • »ako_sandzak« je žensko

Postovi: 5

Datum registracije: 05.05.2010

Lokacija: sandzak

  • Poruku poslati

2

Srijeda, 05. Maj 2010

falim vam bre godijevo na ovoj karti bihora da vam malo pojasnim o bihoru ako sta treba sijaric

Nurko

Početnik

(10)

  • »Nurko« je muško

Postovi: 3

Datum registracije: 09.08.2010

Lokacija: Pariz

  • Poruku poslati

3

Ponedjeljak, 09. August 2010

Cuveni Bihorci!

Alejkumu seljam Beranac,

Lijepo je cuti za to politicko i duhovno budjenje u Bihoru cekam da vidim popis stanovnistva 2011 pa da vidimo dali ce se to budjenje ipak desiti bas u Bihoru ili u Luksemburgu (sto se tice Gornjeg Bihora) jer po meni je situacija zabrinjavajuca jer su ljudi vec davno navalili ka zapadnoj Evropi ostavljajuci iza sebe prazna sela, nas je zavicaj ekonomski mrtav jedino je fabrika tekstila u Petnjici spasila nekoliko Kuca, a u Berane vasojevici caruju ostavljajuci nama mrvice od najavljenog eko turizma "dace bog".....nadam se da nisam dobro informisan pa da se ipak na ekonomskom planu nesto priprema...

Social bookmarks