Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

21

Četvrtak, 24. Juli 2003

Teren za mali futbal sa vestackom pravom je mislim prava stvar. Sa obzirom da imamo i dobru tradiciju turnira, to bi trebala da bude vrlo dobra stvar (posmatrano i kao investicija, i sa bilo koje druge strane). Sve sto treba je da se to uradi kako treba i zavrsi do kraja kao takvo.. ja mislim da tu malo ima sanse za promasaj. Ukoliko bi bio osposobljen za vec dolazeci Ramazanski turnir, pretporstavljam eto najboljeg turnira dosada. I eto sanse da nas turnir preraste na nesto stvarno veliko i na drzavnom (pa i sirem) nivou!!!
mogu ja da se potpisem i bolje...

sans

Majstor

(31)

 • »sans« je muško

Postovi: 2.733

Datum registracije: 29.07.2002

Lokacija: Svemir/zemlja/Evropa/SCG/New Pazar

 • Poruku poslati

22

Srijeda, 30. Juli 2003

Teren sa veštačkom travom je završen! A u toku je i prijavljivanje ekipa za prvi turnir u malom fudbalu na tom terenu. Prijave ekipa traju do 4.avgusta. Nešto mi pade na pamet da bi mogla da se napravi jedna "forumska" ekipa (doduše, osetno oslabljena zbog odsustva našeg glavnog aduta, golmana sa "slomljenim prstom", al eto...čisto kol'ko da se prošetamo po terenu...i uđemo u istoriju ;)
Ako nemaš iskustva-prevariće te , a ako imaš - onda već jesu , onda već jesu , onda već jesu... ;)

i ... bode mi oči

... al lahko je tebi kad imas olovku sa gumicom

23

Srijeda, 30. Juli 2003

Uh sto bi to bila ekipa!!! Ne bih branio ni za koga drugog kunem se samo da mogu da dodjem da ucestvujemo :). Vi bi ste i mogli jednu revijalnu utakmicu odigrat ;)

Al ja sam mislio da ce taj teren da bude natkriven.. nesto mi mirise na propadanje ako ostane takav. Ono jeste da moze da se pokriva samo trava svaki put kad se ne koristi, ili pada kisa, ali tako mi ne mirise na dugo trajanje.. ako ga budu odrzavali kao gradksi stadion, ili ti travu na onom novom koji su izgradili kod iskre, onda :(
mogu ja da se potpisem i bolje...

 • »And_U_Price« je muško

Postovi: 1.890

Datum registracije: 28.07.2002

Lokacija: Novi Pazar

 • Poruku poslati

24

Srijeda, 30. Juli 2003

Sto se tiche terena nisam bas siguran da je napravljen na pravom mestu1 Mislim, super je ideja oko vestacke trave ali upropascen je najbolji teren na rekreacionom centru. Mogao je da se nadje prikladniji prostor za to! Ko zna koliko ce kostati termin kada prodje ovaj turnir! Bojimse da vise nece moci da se pika fudbal za DZ :)!

Kad je u pitanju pomenuti turnir nije losa ideja ali mislim da nam je sad kasno skupljati ekipu! Osim toga trebalo bi nam vremena i da se uigramo... ;)
Sit Hungry Doesn't Believe

Giljipter

Početnik

(10)

 • »Giljipter« je muško
 • »Giljipter« je zabranjen

Postovi: 42

Datum registracije: 30.07.2003

Lokacija: NP

 • Poruku poslati

25

Srijeda, 30. Juli 2003

Selam

Selam

Prije svega bih da vas zamolim da ne politicite mnogo oko toga sta sve treba da se radi, svi se vi pravite pametni, kao da jedini vi znate da je grad prljav, i da imamo samo jednu cisternu koja pored ciscenja ulica treba da snabdeva vodom i okolna sela. Niko od vas ne pominje zasto se nije gradilo, i zasto se gusio grad proteklih 13 godina, a sada vam smeta hala sportova. Zasto bas hala sportova na rekreacionom centru?
Pa zato sto, ako vec niste primetili Novi Pazar je dosta napredovao u svim sportovima, imamo vicesampijone jugoslavije, balkana i svijeta iz pojedinih sportova. Covek koji se bavi sportom sigurno nece pusiti, niti se drogirati. Pazite, rekao sam covek koji se bavi sportom, ne koji dodje jednom godisnje na rekreacioni centar da sutne loptu ili malo potrci. Ova hala koja treba da se gradi na rekreacionom centru je izabrana jer je vrlo jeftina, montazna hala, da se ima para i lokacije i novi pazar bi imao hale kao sto su u Novom Sadu i Beogradu, ali smo prisiljeni na ovo sto mozemo sebi da priustimo.
Zasto je stala izgradnja hale?
Sigurno ste primjetili da su u periodu od 24-27 jula u Sjenici odrzavane Sandzacke igre. Organizaciju i izgradnju svih objekata u Sjenici, nije mogla da izdrzi sama opstina Sjenica, zato je doslo do pauze u izgradnji, ali insala uskoro ce se nastaviti.

Za vise informacija o hali sportova i svim objektima koji se nalaze u okviru Sportskog Centra "Novi Pazar" mozete pogledati web sajt www.sportskicentarnovipazar.org.yu koji ce uskoro biti zavrsen.

Selam, izvinjavam se ako se neko ljuti.
:D :O :D
Cafe Sanjak, the only solution

Cogito

Zlatna sredina

(10)

 • »Cogito« je muško

Postovi: 293

Datum registracije: 23.06.2003

 • Poruku poslati

26

Četvrtak, 31. Juli 2003

Vidim radovi teku nesmanjenom zestinom i pocetnockom dinamikom. Samo tako nek nastave i skoro ce izgraditi halu. o| o| o|

Zelje i realnosti su razlicite stvari.
viskoznost nije isto što i gustina :(

Cogito

Zlatna sredina

(10)

 • »Cogito« je muško

Postovi: 293

Datum registracije: 23.06.2003

 • Poruku poslati

27

Četvrtak, 31. Juli 2003

Ovo sa www.sportskicentarnovipazar.org.yu je licna reklama webmastera, nek urednistvo cenjenog foruma ne zameri na tome, ili nek otvori neku stranicu gde se i drugi mogu reklamirati.

:] :]
viskoznost nije isto što i gustina :(

hobbes

Profesionalac

(10)

 • »hobbes« je muško

Postovi: 1.679

Datum registracije: 21.08.2002

Lokacija: izbegavam

 • Poruku poslati

28

Četvrtak, 31. Juli 2003

Ja ni juče ni danas ne mogu da pristupim ovom sajtu...
Sa PTT-a

sans

Majstor

(31)

 • »sans« je muško

Postovi: 2.733

Datum registracije: 29.07.2002

Lokacija: Svemir/zemlja/Evropa/SCG/New Pazar

 • Poruku poslati

29

Četvrtak, 31. Juli 2003

Ni sam nisam uspeo da pristupim ovoj stranici, tako da ne mogu da ocenim da li se radi o bilo kakvom vidu reklamiranja...

E,sad...

Citirano

Giljipter:
Prije svega bih da vas zamolim da ne politicite mnogo oko toga sta sve treba da se radi, svi se vi pravite pametni, kao da jedini vi znate da je grad prljav, i da imamo samo jednu cisternu koja pored ciscenja ulica treba da snabdeva vodom i okolna sela. Niko od vas ne pominje zasto se nije gradilo, i zasto se gusio grad proteklih 13 godina


Po tebi, trebali bi da se pravimo glupi i da tuđe jednoumlje usvajamo zdravo za gotovo, da ne primećujemo ništa što bi moglo dovesti do poboljšanja naših života i uslova za život. I da pustimo druge da se prave pametni, da uništavaju zelene površine, da grade "oblakodere"od 26 spratovai sl. i prave se pametni.

Neka tih giljipterskih fazona!!!
Ako nemaš iskustva-prevariće te , a ako imaš - onda već jesu , onda već jesu , onda već jesu... ;)

i ... bode mi oči

... al lahko je tebi kad imas olovku sa gumicom

Cogito

Zlatna sredina

(10)

 • »Cogito« je muško

Postovi: 293

Datum registracije: 23.06.2003

 • Poruku poslati

30

Četvrtak, 31. Juli 2003

Evo pozdrav, za one koji ne mogu da pristupe sajtu, ***pa ljudi sta cekate ajte u Verat! :D :D :D
-

Pod opcijom REKREACIONI CENTAR pise ovo:Organizaciona jedinica otvoreni sportski objekti
Rekreacioni centar

Tereni na ovom centru su:
- Dva kosarkaska igralista,
- Dva odbojkaska igralista,
- Dva teniska igralista,
- Jedno univerzalno igraliste
- Jedno igraliste na odbojku na pesku


Teniserski teren

Rukometni teren

Odbojkaski teren

Rekreacioni centar na svojim objektima pruza mogucnost za organizaeiju raznih sportskih i reaktivnih aktivnosti. U buducnosti treba iskoristiti eve mogucnosti i organiaovati i realizovati sledece programske sadrzaje:
- Pionirsku skolu u kosarke za pionire. Skola treba da ima selektivni karakter, da radi kao osnovna skola sa ciljem otkrivanja talenata i upucivanju istih u naprednu skolu.
- Pionirsku skolu u odbojci za pionire i pionirke. Skala treba da ima selektivni karakter, odabiranje talenata za odbojku i upucivanje istih u naprednu skolu,
- Pionirsku skolu u rukometu, koja bi hila takodje bila selektivnog kararaktera
- Pionirsku skolu u plivanju. Skola plivanja bi mogla raditi u dva dela. Prvi deo kao pocetna skola u okviru akcije "NAUCIMO DA PLIVAMO" i drugi deo bi bila napredna skala. Polazniei napredne skala bi bili oni pioniri i pionirke koji bi ispolili odredjene predispozicije za ovaj sport u osnovnoj skoli plivanja,
- Rekreativne aktivnosti gradjana uz strucno vodjenje. To bi podrazumevalo strucni prikaz i organizaeiju raznovrsnih sportsko - rekreativnih sadrzaja u zavisnosti od korisnika.
- Formirati letnju mini igru Mesnih zajedniea u malom fudbalu. Ova liga bi imala trajni karakter i odigravala bi po duplom bod sistemu,
- Izdavanje terena starog rukometnog i kosarkaskog igralista za postavljanje luna parkova, cirkusa i drugih sadrzaja uz odredjenu novcanu nadoknadu,

Pionirske skole su od sireg drustvenog interesa tako da sredstva za njihov rad treba obezbediti preko SO-e Novi Pazar, Sportskog saveza "Novi Pazar" i sportskih klubova clanova Sportskog saveza SO-e Novi Pazar. Takmicenje u malom fudbalu, tj. "LETNJU MINI LIGU" finansirale bi zajednice odnosno ucesnici lige. Tehnicku organizaciju celokupnih aktivnosti koje se obavljaju na Rekreacionom centru obezbedjivace radnici koji na istim poslovima rade. Gore pomenuti tereni (igralista) koriste se bsplatno sto do sada nije bila praksa pre dolaska za direktora Sportskog centra Abaza Rasljanina, prof.
Ovi tereni su tehnicki ispravni i uvek su na raspolaganju svim gradjanima Novog Pazara bez obzira na uzrast i godine starosti.

Kosarskaski teren

Odbojka na pesku

Trampolina


Bazen

Gradski bazen je objekat na kome se pruzaju usluge gradjanima Novog Pazara ltd. Rad plivackog bazena treba da bude organizovan tako da znatno utice na finansijsku stabilizaciju Sportskog centra i obezbedi sredstva za njegovo tekuce odrzavanje. U tom cilju na istom treba organizovati sledece aktivnosti:
- Slobodno rekreativno kupanje i plivanje za posetioce Gradskog bazena
- Zakljuciti ugovore sa osnovnim i srednjim skolama za koriscenje bazena kada imaju casove fizickog vaspitanja.

Rad bazena
Veliki i Mali bazen (Mali bazen sa toboganom)
rade po planu i programu Sportskog centra.

designed by Emir Ugljanin


viskoznost nije isto što i gustina :(

Cogito

Zlatna sredina

(10)

 • »Cogito« je muško

Postovi: 293

Datum registracije: 23.06.2003

 • Poruku poslati

31

Četvrtak, 31. Juli 2003

Samo nesto ne vidim da pise o novoj sportskoj hali. Pa zbog toga reko reklama, ada mozda nije reklama, ali ja to uvek previdim... Ali nista o hali nema bas me cudi...

--------------------copy:
- Formirati letnju mini igru Mesnih zajedniea u malom fudbalu. Ova liga bi imala trajni karakter i odigravala bi po duplom bod sistemu,
--------------------zavrsen copy

-------------------novi copy:
Gore pomenuti tereni (igralista) koriste se bsplatno sto do sada nije bila praksa pre dolaska za direktora Sportskog centra Abaza Rasljanina, prof.
-------------------zavrsen novi copy

komentar: *na prvi copy: Jedva cekam tu ligu, da vidimo i to cudo, samo hoceli pre dvadesetospratnice ili ce da ceka nju?

*na drugi copy: U blago nama za njega, ada Pazar da se ponosi na sve strane sto je on dosao da budu besplatni tereni.

Pozdrav svim prijateljima foruma, kako to jedan uvazeni diskutant voli reci!

viskoznost nije isto što i gustina :(

sans

Majstor

(31)

 • »sans« je muško

Postovi: 2.733

Datum registracije: 29.07.2002

Lokacija: Svemir/zemlja/Evropa/SCG/New Pazar

 • Poruku poslati

32

Četvrtak, 31. Juli 2003

Iz ovoga što si naveo,mogu primetiti da je sajt informativnog karaktera,tako da mislim da se ne može podvesti pod:"licna reklama webmastera".
Ako nemaš iskustva-prevariće te , a ako imaš - onda već jesu , onda već jesu , onda već jesu... ;)

i ... bode mi oči

... al lahko je tebi kad imas olovku sa gumicom

33

Četvrtak, 31. Juli 2003

Izgleda da je site jos i nakog privatnog karaktera jer mu pola svijeta ne moze pristupit....
mogu ja da se potpisem i bolje...

DjordjeRd

Profesionalac

(10)

 • »DjordjeRd« je muško

Postovi: 854

Datum registracije: 26.07.2002

Lokacija: Novi Pazar, 43.1370N, 20.5120E

 • Poruku poslati

34

Utorak, 12. August 2003

Povratak u srce teme

Skoro sam bio. Beše cokla zarasla u travu, sahi. Šta bi, izgubismo dah? Ili se, možda, čeka građevinska sezona ili, ne daj bože, dozvola?
Ovaj član foruma želi da se, ovim putem, javno odrekne prava i obaveza čitanja i komentarisanja tema u forumima 'Politika' i 'Religija', i možete smatrati da nije kompetentan za takvu vrstu sadržaja u javnom mediju kakav je Internet. Svaka aluzija ili komentar na gornje rečenice će biti ignorisana od strane autora. Hvala na razumevanju.

P.S. 37!

hobbes

Profesionalac

(10)

 • »hobbes« je muško

Postovi: 1.679

Datum registracije: 21.08.2002

Lokacija: izbegavam

 • Poruku poslati

35

Utorak, 12. August 2003

Možda nešto iskslo preče ;) .
Završiće se, što se počne završi se...(osim obdaništa na poila :] )

Sandokan

Profesionalac

(10)

 • »Sandokan« je muško
 • »Sandokan« je zabranjen

Postovi: 1.039

Datum registracije: 12.12.2003

Lokacija: Centar Sandzaka

 • Poruku poslati

36

Nedjelja, 14. Decembar 2003

Bolje deset dvorana nego jedna!! A josh bolje je sto ce ova biti takoreci u centru!!
A to sto nekim drogirashima smeta sport ,to je nesto drugo,znate nemogu da duvaju vishe iza hotela!!!!
Bolesnici.........
Pazare jedini ,pazaree jedinii najboljiiiii, oooo ooooo oooooo ooooooo!!!!![/URL]

sans

Majstor

(31)

 • »sans« je muško

Postovi: 2.733

Datum registracije: 29.07.2002

Lokacija: Svemir/zemlja/Evropa/SCG/New Pazar

 • Poruku poslati

37

Ponedjeljak, 15. Decembar 2003

Eto sad, još ispadosmo narkići svi mi koji se pitamo da li je u ovom trenutku za naš grad to najneophodnija investicija. ?(

A kad smo kod toga, prvi put sam narkiće uživo video upravo u jednoj sportskoj hali, u Kruševcu na oproštajnom koncertu grupe Smak, davne 1981.godine... o|

P.S. Radovi i dalje teku nesmanjenom žestinom, tj. nije se maklo dalje od onog temelja koji letos beše zarastao u korov. Nema se, ne može se...
Ako nemaš iskustva-prevariće te , a ako imaš - onda već jesu , onda već jesu , onda već jesu... ;)

i ... bode mi oči

... al lahko je tebi kad imas olovku sa gumicom

Sandokan

Profesionalac

(10)

 • »Sandokan« je muško
 • »Sandokan« je zabranjen

Postovi: 1.039

Datum registracije: 12.12.2003

Lokacija: Centar Sandzaka

 • Poruku poslati

38

Utorak, 16. Decembar 2003

Ako bog DA nastavitce se!!!!!
A Vi svi posle iz centra idite zainat u halu kod Vuka!!!!
Pazare jedini ,pazaree jedinii najboljiiiii, oooo ooooo oooooo ooooooo!!!!![/URL]

björn

Profesionalac

(10)

 • »björn« je muško

Postovi: 670

Datum registracije: 29.08.2003

Lokacija: sweden

 • Poruku poslati

39

Utorak, 16. Decembar 2003

sta bi sa halom?jesu odmakli dalje od temelja :D
14. Kad bismo njih radi kapiju na nebu otvorili i o­ni se kroz nju uspinjali,
15. opet bi o­ni, zacijelo, rekli: "Samo nam se pričinjava, mi smo ljudi opčinjeni!" (Kur'an)

Administrator

Urednik foruma

(121)

 • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

 • Poruku poslati

40

Utorak, 16. Decembar 2003

Citirano

Orginalno od björn
sta bi sa halom?jesu odmakli dalje od temelja :D


Citirano

Originalno od Sans 15.12.2005

P.S. Radovi i dalje teku nesmanjenom žestinom, tj. nije se maklo dalje od onog temelja koji letos beše zarastao u korov. Nema se, ne može se...


Sans rece juce dokle su stigli radovi, ali bjorn izgleda ne cita priloge.
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

1 korisnik osim vas pregledava ovu temu.

1 Gostiju

Social bookmarks