Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

  • »obrazovnicd« je autor ove teme

Postovi: 16

Datum registracije: 23.03.2009

  • Poruku poslati

1

Petak, 14. August 2009

ENGLESKI-ODLICAN MULTIMEDIJALNI PROGRAM ZA SAMOSTALNO UCENJE

TELL ME MORE
-Najbolji i najnagradjivaniji multimedijalni program za ucenje engleskog jezika.
-Ovaj kurs ce poboljsati vase znanje bez obzira na kom ste nivou,pocetnik ili zelite da usavrsite jezik.
-Program sadrzi vise kurseva/nivoa,OSNOVNI,SREDNJI,NAPREDNI,POSLOVNI.
-Sa 850 sati ucenja ovaj program je trenutno najobimniji i najuspesniji na trzistu.
-Program obuhvata citanje,pisanje,slusanje,govor,recnik,gramatiku i kulturu.
-Program pravi plan za Vas koliko da vezbate dnevno,proverava koliko ste presli,nivo Vaseg znanja,uci Vas pravilnom izgovoru reci,gramatici,priprema Vas za prave,realne dijaloge,osmisljava diktate za Vas,ukrstenice.Ukoliko imate mikrofon proverava tacnost vaseg izgovora.Uvek cete imati pravi pokazatelj nivoa na kome je Vase znanje,po tome koliko ste presli i sa kojom tacnoscu.
-Mozete poceti sa ucenjem od osnovnog kursa ili ako ste sigurni u svoje znanje jednostavno preskocite neki od kurseva i predjite na visi nivo a zatim se vratite i obnovite gradivo.Samo od Vas zavisi kako cete organizovati svoje vreme i kojom brzinom cete napredovati.
-Program je smesten na 4 DVD-a
-Cena programa je 790 din + ptt.Porudzbine pouzecem.064/094-1301
- POGLEDAJTE I OSTALA OBRAZOVNA I ZANIMLJIVA CD IZDANJA IZ RAZLICITIH OBLASTI.PORUCITE BESPLATNI KATALOG NA VASU E-MAIL ADRESU. obrazovnicd@yahoo.com

Social bookmarks