Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Mono

Zlatna sredina

(10)

  • »Mono« je autor ove teme

Postovi: 261

Datum registracije: 19.03.2007

Lokacija: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000235183433&sk=info

  • Poruku poslati

1

Petak, 02. Maj 2008

FRANCUSKA I NEMACKA PONUDILE 100 STIPENDIJA SRPSKIM STUDENTIMA


FRANCUSKA I NEMACKA PONUDILE 100 STIPENDIJA SRPSKIM STUDENTIMA


Petak, Maj 02, 2008 13:32


Francuska i Nemačke su ponudile sto novih stipendija za srpske studente koji žele da studiraju u ovim zemljama i pozvale ostale članice Evropske unije da se pridruže ovoj inicijativi, saopštilo je francusko ministarstvo spoljnih poslova.

U zajedničkom saopštenju ministara spoljnih poslova Francuske i Nemačke, Bernara Kušnera i Franka-Valtera Štajnmajera navodi se da su ove dve zemlje odlučile da predlože program sto novih stipendija za mlade Srbe koji žele da studiraju u našim zemljama, kao i da će više ovih stipendija biti ponudjeno na početku sledeće školske godine.

Šefovi diplomatija su pozvali druge zemlje EU da se pridruže ovoj inicijativi, a Evropsku komisiju da prouči mogućnost da se povećaju sredstva koja su stavljena na raspolaganje studentima koji dolaze iz zemalja Zapadnog Balkana u okviru programa Erazmus-mundus .

http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?IDNews=222184

Jahja

Profesionalac

(10)

  • »Jahja« je muško

Postovi: 1.273

Datum registracije: 15.08.2007

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

2

Subota, 03. Maj 2008

Ovo su vec , uz ulaganja Fiata..., prvi plodovi potpisivanja SSP sa EU. Vidi se da je dobra stvar. Ubrzo ce i druge zemlje uraditi slicnu stvar, sto je veoma pozitivno, naravno, za nas.
Svi smo Allahovi i svi se Njemu vracamo.

Bosniaco

Zlatna sredina

(10)

  • »Bosniaco« je muško

Postovi: 184

Datum registracije: 30.12.2003

Lokacija: USA

  • Poruku poslati

3

Ponedjeljak, 05. Maj 2008

"Srpski" a ne 'srbijanski"?

Dakle, stipendije "srpskim" pravoslavnim studentima, a ne "srbijanskim" studentima.

Ovo igranje pojmom "srpski" da oznacava i Bosnjake je vrlo opasna stvar. Nadam se da ce ga Bosnjaci u Sandzaku prestati koristiti tamo gdje to ne treba.

Social bookmarks