Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

DjordjeRd

Profesionalac

(10)

  • »DjordjeRd« je muško
  • »DjordjeRd« je autor ove teme

Postovi: 854

Datum registracije: 26.07.2002

Lokacija: Novi Pazar, 43.1370N, 20.5120E

  • Poruku poslati

1

Subota, 31. August 2002

Gibson Research Company

Moram da preporučim ovaj sajt:
https://grc.com
Fundamentalno da se obrati pažnja na ovaj link:
https://grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2
Odavde sam stekao početno poznavanje problema koji se tiču bezbednosti na internetu. Nemojte da vas mrzi, iščitajte sajt, ima zaista interesantnih stvari.

Tip je postao zaista poznat pre neku godinu kada je napisao ASPI drajvere za par uređaja koji su imali problema sa fabričkim drajverima(!!!). To je toliko dobro radilo sa, za ono vreme egzotičnim MP3 enkoderima, da su ga na kraju balade naterali da skine svoje remek delo sa sajta.
Gibsona mnogi smatraju za šarlatana i samozvanog eksperta za bezbednost, pa bih ovom prilikom pozvao mahere da mi malo prokomentarišu ovaj sajt...
Šarlatan ili ne, mislim da je ovo obavezno štivo.
Ovaj član foruma želi da se, ovim putem, javno odrekne prava i obaveza čitanja i komentarisanja tema u forumima 'Politika' i 'Religija', i možete smatrati da nije kompetentan za takvu vrstu sadržaja u javnom mediju kakav je Internet. Svaka aluzija ili komentar na gornje rečenice će biti ignorisana od strane autora. Hvala na razumevanju.

P.S. 37!

Social bookmarks