Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Dado

Profesionalac

(10)

  • »Dado« je muško
  • »Dado« je autor ove teme

Postovi: 754

Datum registracije: 09.08.2002

Lokacija: NewMarketCity

  • Poruku poslati

1

Utorak, 11. Mart 2003

http://www.macromedia.com/

Za ljubitelje macromediinih prozivoda (enade ovo za tebe nije (faken adobe)) ako niste primetili najnovije izdanje macromediinog sajta uradjen je u 100 % pure flash source-u sto se meni mnogo svidelo mogu vi rej a ako ne verujete bujrum proverite josh jednom
http://www.macromedia.com/
....da li si toliko dobar
da mozes mirno spavati.....

Administrator

Urednik foruma

(121)

  • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

  • Poruku poslati

2

Utorak, 11. Mart 2003

Pa naslovna strana jeste uradjena koriscenjem flash-a ali ne i sve strane. Skoro svaka pod strana je uradjena normalno sa ponekom malom primesom flash-a. Znaci nije 100% ko sto ti rece vec suma sumarum 11,9% :] :))

Ne vidim u cemu bi i bila fora da se sve radi u flash-u kad za tim nema potrebe. To bi po analogiji bilo isto kao kad bi umesto autom ili pesice izlazio u grad helikopterom. Zar ne?
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Social bookmarks