Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

emir-RA

Zlatna sredina

(26)

  • »emir-RA« je muško
  • »emir-RA« je autor ove teme

Postovi: 455

Datum registracije: 03.07.2008

Lokacija: BIH okolina Tuzle

  • Poruku poslati

1

Utorak, 15. Juli 2008

Iranske raketne probe

Ovih dana Islamska Republika Iran je ponovo trn u oku zapadne javnosti, zbog raketnih proba koje vrši. Tolika se hajka digla da su svi zapadni mirotvorci zaboravili da je jevrejski izrael bio taj koji je prvi zaprijetio da će napasti Iranska nuklearna postrojenja. Te probe su dovele do novog pada američkog dolara i novog poskupljenja nafte. U isto vrijeme na drugoj strani imamo zemlje izvoznice nafte koje tvrde da je tržište naftom prezasićeno i da su vještačka poskupljenja izazvale članice G8. Iran je zaprijetio da će ako bude napadnut blokirati prolaz kroz Persiski Zaljev, i to je ono što će čitav svijet osjetiti. Danas je i najvećem iluzionisti jasno da oružja za masovno uništenje u Iraku nikada nije bilo. Zanima me vaše mišljenje : dali će pod starom ofucanom parolom još jedna muslimanska zemlja biti napadnuta, i dali bi u tom slučaju moglo doći do velikih međureligiskih sukoba. Na jednoj strani već imamo ameriku koja je stala uz izrael.

NAPOMENA ADMINISTARTORU : pokušao sam ovu temu otvoriti u rublici politika, ali mi se stalno javljao fatal error, pa ako smatrate da terba tamo biti učinite to vi.
Na vatru odgovori vatrom !

Administrator

Urednik foruma

(121)

  • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

  • Poruku poslati

2

Utorak, 15. Juli 2008

Administrator je dodao/la ovu sliku:
  • ZatvorenaPolitika.jpg
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Social bookmarks