Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

vagabundo

Početnik

(10)

  • »vagabundo« je muško
  • »vagabundo« je autor ove teme

Postovi: 26

Datum registracije: 28.08.2002

Lokacija: gde me vetar odnese

  • Poruku poslati

1

Subota, 21. Septembar 2002

KAKVU POLITIKU ZELIMO?

zdravo moji dragi sucesnici,

pod ovim naslovom bih zeleo saznati kako vi mislite, kako treba da izgleda ta nasa politika, tj. koji politicki sistem najbolje odgovarao regionu sandzaka?

Birdum-Bardum

Zlatna sredina

(10)

  • »Birdum-Bardum« je muško
  • »Birdum-Bardum« je zabranjen

Postovi: 195

Datum registracije: 24.07.2002

Lokacija: Novi Pazar, Sandzak

  • Poruku poslati

2

Ponedjeljak, 23. Septembar 2002

Selam alejkum Boshnjaci. Shto se mene tiche ja zelim politiku u Sandzaku koju narod izabere. Dakle da se prihvati narodni izbor. To je ja mislim fer i korektno. Sve drugo je nasilje. A ono za shta sam ja je Sandzak kao Mulsietnichki region, dakle autonomija. Sa naravno centrom u Novom Pazaru. Mislim da nema jednog gradjanina Novog Pazara koje protiv toga da Novi Pazar bude centar jednog regiona. Mislim da on to zasluzuje i da moze da postigne. Dakle, da ponovim. Vlast koju je narod izglasao. Allahimanet

Social bookmarks