Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Srce_

Zlatna sredina

(10)

  • »Srce_« je žensko
  • »Srce_« je autor ove teme

Postovi: 212

Datum registracije: 09.10.2003

Lokacija: Paris

  • Poruku poslati

1

Petak, 24. Oktobar 2003

Lepe Ljubavne Priche

USPOMENA ;(

Ovo pishem tebi, tebi koji si za trenutak ushao u moj zhivot, i isto kao shto doshao tako nechujno otishao. A meni si ostavio da se uvek secham tebe i dana provedenih s'tobom.
Chesto u mislima pomislim, zashto je ovo sve trebalo meni da se dogodi, zashto nisam i ja srechna kao drugi ? Ali moja patnja je velika kao more.
Setila sam se tog trenutka kad smo oboje pruzhili jednom drugom ruke i kako smo se jednom drugom kleli da nas niko neche rastaviti, ali to se dogodilo ! Ne nashom krivicom, vech krivicom drugih.
Za trenutak sam zatvorila ochi s'namerom da kada hi ponovo otvorim sve bude zaboravljeno ... ali ne !! To je neshto shto se ne zaboravlja tako lako i neshto shto se ne brishe, ali uspomena da sam te volela zauvek ostaje ...
ups :O ... uhvatili ste me na delu 8o ... kako ponovo lupam :)) :))

Social bookmarks