Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.
Citirano
Orginalno od And_U_Price
Samo da te ispravim za ovo dno tabele. Roma je zadnje dvije sezone zavrsil na 2. mestu a da nije bilo namestaljki bila bi prva.
Citirano
Orginalno od And_U_Price
Nego ne rece mi kad ste nas pobedili zadnji put (ako ne racunas ono kad su vam poklonili penal a i to je bilo zadnje kolo)? Prosle sezone smo dobili oba puta.
Citirano
Orginalno od Tashke
Da nije bilo namestaljke vi ne bi bili drugi,mozemo i tako reci,a ni za jedno ni za drugo nemamo dokaz vec ti mislis jedno a ja drugo.
Citirano
Orginalno od Tashke
I kakve ovo veze ima sa LS i sa time sto ste izgubili od Kluza(nekih levaka kako ti rece)
Citirano
Orginalno od Tashke
Onda ti,kao oni "navijaci" na SOS-u pricas o Milanu koji i ne igra LS ove sezone kako bi mi uzvratio
Citirano
Orginalno od Tashke
kako bi ti lakse pao poraz koji ste doziveli od levaka,kako ih ti nazva.
Citirano
Orginalno od Tashke
Po onom principu,nema veze sto smo izgubili,vi i ne igrate,a po tom principu ti ja kazem da Milan ima vise titula u LS nego sto ce Roma imat ikad u svojoj istoriji i da nikad necete bit ni blizu velikih klubova...i tako u krug...
Citirano
Orginalno od @ef
Ne znam sto se raspravljate bezveze kad obojica znate da je Inter najbolji
Citirano
Orginalno od And_U_Price
Istina je da nije dokazano ali opste je misljenje da je Interu kroz sumnjive sudijske odluke poklonjeno puno bodova.
Citirano
Orginalno od And_U_Price
Koliko se secam i ti si pricao o Partizanu dok sam ja govorio o propasti ovog takmicenja zbog toga sto igra Alborg a ne na primer Salke. A ja Partizan nisam ni pominjao niti na njega aludirao.
Citirano
Orginalno od And_U_Price
Takvi porazi se desavaju i to nije nista neobicno. A i nisam ih nazvao levaci nego levati, cisto istine radi
Citirano
Orginalno od And_U_Price
A ja ti opet kazem da u odnosu na budzet kojim raspolaze Roma postize veoma solidne rezultate
Citirano
Orginalno od And_U_Price
a i igra najlepsi fudbal u Italiji zadnjih 10 godina
Citirano
Orginalno od And_U_Price
i zbog toga je volim i zbog toga sto nemaju kompleks "juga" iako je poznato da se u Italiji forsiraju, klubovi sa bogatog severa, kao sto je napr. fašistički Milan
Citirano
Orginalno od And_U_Price
čiji predsednik kupuje igrače od para koje je zaradio eksploatacijom naftnih polja bliskog Istoka preko krvi prethodno pobijenih muslimana. Eto za takav klub ti navijaš.
Citirano
Orginalno od And_U_Price
I na kraju, ja samo odgovaram na tvoje postove jer ti pored toliko utakmica nađeš da posebno komentarišeš Romu i to citirajući moje navijačke izjave.
Citirano
Orginalno od And_U_Price
"A šta je uradio Milan"
Citirano
Orginalno od Tashke
@Jahja : Interov gazda Massimo Morati je potrosio milijardu evra od kako je preuzeo Inter,i sta ste osvojili??? N I S T A ! (govorim o LS ,mada ni u Kalcu se niste proslavili)
Citirano
Orginalno od And_U_Price
Tashke sve si u pravu. Sad mi je jasno sto si sve ovo pisao izmedju iftara i sufura jer ovoliko lazi i kleveta nisi ni mogao da napises dok postish.
Citirano
Orginalno od And_U_Price
Prekidam ovo prepucavanje jer spustas komunikaciju na nivo nedosotjan razuma. Punto.
Urednik i tehnicka obrada: Nihad Emrovic
©1999-2016 www.novipazar.org - Sva prava zadržana
Forum software: Burning Board®, napravljen od strane WoltLab® GmbH