Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Phikret

Profesionalac

(10)

 • »Phikret« je muško
 • »Phikret« je autor ove teme

Postovi: 1.033

Datum registracije: 27.07.2002

Lokacija: http://www.ph-code.com, Treći kamen od Sunca

 • Poruku poslati

1

Ponedjeljak, 06. Oktobar 2003

Monitroriii!!! SAMSUNG nikako

Joj ne mogu da verujem. Kupio sam SAMSUNG 753 S u februaru na kome pise da je proizveden u Januaru ove godine. Radio je super dok jednog dana, u Septembru 12. nije riknuo. NOV monitor!!! Posto je imao garanciju odneo sam ga tamo gde sam ga kupio, a oni mi dali NOV proizveden u Julu, dok mi onaj ne poprave. I sta se deslio. Desilo se to da monitor koji je nekih 25 dana bio kod mene i radio danas CRKO na isti nacin kao i onaj. I ovaj ima garanciju ali ko ce ga nosit ima 15 kg bez paketa. :) Jel se to vama desavalo. Ja mislim da je ipak NAPON u pitanju. Ama jel' imao neko takvog isustva??????Pomagajte

DjordjeRd

Profesionalac

(10)

 • »DjordjeRd« je muško

Postovi: 854

Datum registracije: 26.07.2002

Lokacija: Novi Pazar, 43.1370N, 20.5120E

 • Poruku poslati

2

Utorak, 07. Oktobar 2003

Da se pazari jedan lep UPS. Nisam video NI JEDAN 753 koji je crkao.
Ovaj član foruma želi da se, ovim putem, javno odrekne prava i obaveza čitanja i komentarisanja tema u forumima 'Politika' i 'Religija', i možete smatrati da nije kompetentan za takvu vrstu sadržaja u javnom mediju kakav je Internet. Svaka aluzija ili komentar na gornje rečenice će biti ignorisana od strane autora. Hvala na razumevanju.

P.S. 37!

sans

Majstor

(31)

 • »sans« je muško

Postovi: 2.733

Datum registracije: 29.07.2002

Lokacija: Svemir/zemlja/Evropa/SCG/New Pazar

 • Poruku poslati

3

Utorak, 07. Oktobar 2003

Mene interesuje da li se monitor napaja iz izvora napajanja u kućištu računara.Ukoliko je to slučaj, sklon sam posumnjati da tu može biti osnovni uzrok pojave kvara kod oba monitora. Ukoliko je napajanje monitora direktno, iz "štekdozne", moguće je da na istoj neki spoj nije baš najbolji, što bi opet moglo biti izazivač kvara. Čini mi se da u poslednje vreme imamo dosta "solidnu" situaciju sa naponom mreže, mada ne isključujem ni tu mogućnost kao izvor smetnje. Moguće je, ali ne i vrlo verovatno da se radi o propustu u seriji/serijama prilikom sklapanja monitora.

U svakom slučaju, moj savet je da onom ko ti pruža garanciju ne sugerišeš ni pad napona u mreži, ni lošu instalaciju kao moguće uzroke kvara, jer time umanjuješ šansu da ostvariš svoje pravo na garanciju.


P.S.U svakom slučaju, UPS jeste rešenje i smanjenje glavobolja istog ili sličnog tipa za ubuduće.
Ako nemaš iskustva-prevariće te , a ako imaš - onda već jesu , onda već jesu , onda već jesu... ;)

i ... bode mi oči

... al lahko je tebi kad imas olovku sa gumicom

hobbes

Profesionalac

(10)

 • »hobbes« je muško

Postovi: 1.679

Datum registracije: 21.08.2002

Lokacija: izbegavam

 • Poruku poslati

4

Srijeda, 08. Oktobar 2003

Citirano

Orginalno od DjordjeRd
Da se pazari jedan lep UPS. Nisam video NI JEDAN 753 koji je crkao.


He he video si moj:). Imam UPS i dva put me je neprijatno iznenadio.Jedamput u garantnom roku a drugi put posle.Popravili ga ovde i sad kuc kuc radi.
U principu od najjeftinijeg monitora ne moze nista da se ocekuje.

Phikret

Profesionalac

(10)

 • »Phikret« je muško
 • »Phikret« je autor ove teme

Postovi: 1.033

Datum registracije: 27.07.2002

Lokacija: http://www.ph-code.com, Treći kamen od Sunca

 • Poruku poslati

5

Srijeda, 08. Oktobar 2003

UPS

To je prvo sto mi je palo napamet, posle drugog crknutog. Ali kol'ko to kosta? A vidim Hobbes je ima' problema i sanjima. C c c. Jos uvek smo izgleda oni kojima se daju mrvice. Napajenje je direkt iz Stegdozne, ali ne bih rek'o da je do toga jer mi je prethodni Philips 104B radio k'o magare. I jos radi ali u drugoj sredini- Bgd-u. Mozda je ovaj jachi pa eto. Ali oni su mi rekli da se to i njima desilo, upravo to. Jedan je kaze nama crk'o u subotu i jednom decku koji ga je kupio kod njih. Usput, oni su bili MADE IN TAILAND a ovaj je MADE IN SLOVAKIA. Hoce li izdrzat' hocemo li prezivjet'.... Cuestion is now!!!

Djuturum

Početnik

(10)

 • »Djuturum« je muško

Postovi: 18

Datum registracije: 17.10.2003

Lokacija: Prebivaliste:

 • Poruku poslati

6

Ponedjeljak, 20. Oktobar 2003

zasto samsung nikako bas je samsung super ja imam i mnogo me lijepo sluzi neznam sto vi to pade napamet
djuturum se vratio

SuddenDeath

Zlatna sredina

(10)

 • »SuddenDeath« je muško

Postovi: 252

Datum registracije: 25.07.2006

Lokacija: Milky Way....

 • Poruku poslati

7

Ponedjeljak, 12. Februar 2007

Ja imam Samsung SyncMaster 551s (15") i mogu rech da mi nikad nije napravio probleme, a bash ga dugo koristim, niti sam ja ikada imao problema sa napajanjem...to da mi crkavaju uredjaji zbog losheg napona. I kad su restrikcije ono bile, meni je komp bio stalno on i nikada nije crkao :P
UPS je mochna stvar..nema shta...

Izgleda da sam u pojedinim situacijama srecan.. :P

Pozz

P.S. (da ne bih otvar'o novu temu (ustvarni ni ne mogu)) Je li tachno da LCD monitori mogu da traju max 2000 radnih sati ili tako neshto?
Ljudi to prichaju mada ni jedan nema LCD monitor duze od 3 godine, pa je to po meni samo nagadjanje. (A moj dajo u Londonu ima dva 23" LCDa bash duze vreme, i ni jedan mu nije crx...)

Dzenis
There I am, on the road again. There I am, up on the stage, there I go, playin' the star again, there I go, turn the page..

Social bookmarks