Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

bux_ludvig_np

Zlatna sredina

(10)

  • »bux_ludvig_np« je muško
  • »bux_ludvig_np« je zabranjen
  • »bux_ludvig_np« je autor ove teme

Postovi: 532

Datum registracije: 02.01.2003

Lokacija: Prolazni Dunjaluk

  • Poruku poslati

1

Utorak, 15. Mart 2005

Mubarek Djecak

Kada djecak Shariff pocne da prica odma se primjeti da je on jedno posebno djete . Petogodisnjak govori pet jezika : Engleski , Francuski , Italijanski , Svahili i Arapski . Shariff je ucenjak koji je proveo mnoge ljude u Keniji u Islam . Cak i Libijski vodja Gadafi je dolazio kod tog malisana . On je proveo oko 1000 ljudi na Islam u zemlji u kojoj muslimani prestavljaju manjinu . On zeli da se bavi misionarsvom ,i tako je krenuo na putovanja po Francuskoj i Engleskoj . Sa godinu dana je vec citirao ajete iz Ku'rana .

Kada ne drzi predavanja izgleda kao svaki drugi decak , kaze Haji Maroulin , ali kada drzi predavanje onda se potpuno menja .

Voleo bi da uci mnogo vise jezika , kaze idem u Congo da cujem kako pricaju Lingala jezik : kaze Shariff .

Source: "Scotland on Sunday, August 8, 1999.
bux_ludvig_np je dodao/la ovu sliku:
  • decak-Shariff el Khalife.jpg
Rekao je Allahov Poslanik Muhammed,a.s.,: " Iskoristi petero prije peteroga; mladost prije starosti, zdravlje prije bolesti, bogatstvo prije siromastva, slobodno vrijeme prije zauzetosti i zivot prije smrti. "

  • »Ibn_Izzet« je muško

Postovi: 154

Datum registracije: 18.10.2004

  • Poruku poslati

2

Srijeda, 30. Mart 2005

Ovo je jasan dokaz istinitosti Kur'ana, jedan veliki keramet. Treba naglasiti da je ovo dijete rođeno u kršćanskoj porodici u Tanzaniji, gdje se ni blizu u okolini ne govori arapski jezik. Ovo bi trebalo na velike džambo-plakate. Otac ovog mubarek dječaka je umro kao musliman. :) :klanja:

Social bookmarks