Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Tashke

Veteran

(12)

 • »Tashke« je muško
 • »Tashke« je autor ove teme

Postovi: 3.406

Datum registracije: 04.01.2005

Lokacija: Beograd-Novi PAzar

 • Poruku poslati

21

Četvrtak, 23. August 2007

Evo Baskove slike na krovu sveta sa zastavom PD Sandzak... (o) (o)
Tashke je dodao/la ovu sliku:
 • Basko_.jpg
Jednom odlazi svako,putem svog zivota,na rastanku samo srce kaze,ja cu se vratiti...

@ef

Majstor

(22)

 • »@ef« je muško

Postovi: 1.842

Datum registracije: 11.02.2004

Lokacija: Sandzak, Novi Pazar

 • Poruku poslati

22

Subota, 01. Decembar 2007

Evo ga tekst koji je izasao u Dnevnom avazu u vezi Baskovog podviga.

Citirano

Prvi Bošnjak koji je osvojio vrh svijeta
Zahvaljujući Banjalučaninu Petru Pećancu, na krovu svijeta se prvi put zavihorila i zastava naše države - Čarovac iduće godine osvaja vrhove Aljaske...
27.10.2007. 12:39

Osvajanje Mont Everesta, najvišeg vrha na svijetu (8.848 metara), san je svakog planinara. No, samo ih se mali broj odluči na ovaj opasni i naporni poduhvat, a još ih manje uspije u tom naumu.

Jedan od onih kojima je to pošlo za rukom je Novopazarac Basar Čarovac, član Planinarskog kluba (PK) Sandžak. Ovim je podvigom Čarovac postao prvi Bošnjak koji je osvojio vrh svijeta.

- To mi je izuzetna čast i posebno sam ponosan na tu činjenicu - kaže Čarovac za "Dnevni avaz".

Osvajanjem Mont Everesta stao je rame uz rame sa vrhunskim planinarima s prostora bivše Jugoslavije, kao što su Stipe Božić, Dragan Jaćimović, Iso Planić...
Veliki uspjeh

Devetočlanu ekspediciju, u kojoj je bio i Čarovac, predvodio je Dragan Jaćimović. Osim predstavnika iz Srbije, imala je i jednog člana porijeklom iz BiH - Banjalučanina Petra Pećanca.

Čarovac na Mont Everestu

Čarovac na Mont Everestu

Pohod je trajao nešto više od dva mjeseca. Osvajanje završnog uspona trajalo je pet dana. Na vrh se 20. maja ove godine popelo sedam članova ekspedicije, što je nevjerovatno veliki uspjeh.

Čarovac je prvi iz grupe stigao na krov svijeta, gdje se zadržao petnaestak minuta, dovoljno da vidi i fotografira "ono što svaki planinar sanja".

- Neki ostaju i duže na vrhu, što nije preporučljivo, jer se vrijeme na tim visinama vrlo brzo može promijeniti. Srećom, nas je pratilo lijepo vrijeme, a čovjek tamo nema mnogo vremena da razmišlja šta je napravio. Tek kada se vrati, onda se sređuju utisci. Cijeli taj uspon je borba za život: zaboravi se civilizacija, ekonomija, porodica... samo se misli kako preživjeti - prisjeća se Čarovac, sa kojim smo razgovarali u njegovom hotelu "Cannes" u Novom Pazaru.
Još tri vrha

Zahvaljujući Pećancu, na krovu svijeta se prvi put zavihorila i zastava naše države.

Čarovac nam otkriva da mu je cilj osvajanje vrhova svih sedam kontinenata. Do sada je s liste prekrižio već četiri: Kilimandžaro u Africi, Akonkagva u Južnoj Americi, Mont Everest u Aziji i Elbrus u Evropi.

U decembru kreće u osvajanje skoro 5.000 metara visoke planine Vinson na Antartiku, koja je karakteristična po ekstremno niskim temperaturama. Onda slijede Karstens piramid u Australiji i Mekinli na Aljasci. Ovaj posljednji uspon Čarovac namjerava savladati u maju iduće godine sa članovima Planinarskog društva Sandžak.
Najopasniji dio savladao na minus 41

Najzahtjevniji i najopasniji dio puta prema Mont Everestu je tzv. Sekend step. Čarovac ga je prošao tokom noći pri temperaturi od minus 41 stepen.

- Tu se najčešće griješi, što se može vidjeti i po stradalim planinarima okolo. Zbog toga, kada se prođe ovaj dio, računa se da ste stigli na Mont Everest, mada ima još napora do vrha. Povratak je još opasniji, jer je čovjek umoran, ali i opušten i euforičan zbog uspjeha te često napravi greške koje inače ne bi uradio. Zbog toga mnogo više ljudi strada u povratku. Srećom, ja sam sve vrijeme bio svjestan situacije i bez većih problema savladao vrh - naglašava Čarovac.
Maratonsko plivanje

Čarovac se dugo bavi maratonskim plivanjam, a u posljednjih nekoliko godina aktivno i planinarenjem. Kaže da je za ove vrhunske sportove potrebno i dosta odricanja.

- Svakodnevno vježbam po tri sata i za to vrijeme s opremom prepješačim oko 16 kilometara - govori Čarovac.

Zbog značajnih uspjeha, Sportski savez Srbije proglašavao ga je u posljednje dvije godine zaslužnim sportistom, a to priznanje očekuje i za ovu godinu.
Teža strana

Uspjeh ove ekspedicije je veći ako se ima u vidu da su uspon počeli sa sjeverne Tibetanske strane, koja je hladnija i teža od Nepalske. Razlog ovog izbora su troškovi, jer je taksa duplo jeftinija i košta 6.500 dolara.
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

@ef

Majstor

(22)

 • »@ef« je muško

Postovi: 1.842

Datum registracije: 11.02.2004

Lokacija: Sandzak, Novi Pazar

 • Poruku poslati

23

Ponedjeljak, 10. Decembar 2007

Radio 100+

Citirano

Član planinarskog društva „Sandžak“ i jedan od najboljih alpinista naše zemlje Basar Čarovac danas kreće na Internacionalnu Trans-antarktičku ekspediciju i osvajanje Vinsona, najvišeg vrha Južnog pola. Petočlana ekipa internacionalne ekspedicije „Antarktik 2007.“ će posle sletanja u gradić Punta Arenas na jugu Čilea, put nastaviti do Patriot Hilsa na Antarktiku odakle dolaze u podnožje 5.000 metara visokog vrha Vinson.
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

@ef

Majstor

(22)

 • »@ef« je muško

Postovi: 1.842

Datum registracije: 11.02.2004

Lokacija: Sandzak, Novi Pazar

 • Poruku poslati

24

Četvrtak, 20. Decembar 2007

Radio 100+

Citirano

Planinar novopazarskog društva ''Sandžak'' Basar Čarovac krenuće danas iz čileanskog grada Punto Arenas prema baznom kampu Antarktik. Čarovac će, posle aklimatizacije, narednih dana pokušati da osvoji najviši vrh Južnog pola Vinson, visok 4.897 metara. ''Želja mi je da postanem prvi čovek iz naše zemlje koji je osvojio Vinson i da tako dođem na dva koraka do ostvarenja sna svakog planinara – osvajanja sedam najvećih kontinentalih vrhova'', izjavio je Čarovac radiju Sto plus. Novopazarski planinar i zaslužni sportista Srbije se u poslednje četiri godine redom uspeo na najvišu tačku Afrike-Kilimandžaro, Južne Amerike-Akonkagvu, Azije i sveta-Mont Everest i Evrope-Elbrus. Osim toga popeo je i himalajske vrhove Ajland Pik, Loboče i Ćo Oju, kao i azijske planine Damavand, Ararat i Erdžijas. ''Penjanje najviših vrhova Severne Amerike i Australije i Okeanije planirano je za 2008. godinu'', rekao je Čarovac. U ekspediciji ''Vinson 2007'' nalaze se i dva planinara iz Sjedinjenih Američkih Država i Južne Koreje.
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

Tashke

Veteran

(12)

 • »Tashke« je muško
 • »Tashke« je autor ove teme

Postovi: 3.406

Datum registracije: 04.01.2005

Lokacija: Beograd-Novi PAzar

 • Poruku poslati

25

Utorak, 25. Decembar 2007

Napred majstore!

Basko je krenuo ka najvecem vrhu Juznog pola i trebalo bi u naredna 2-3 dana i da ga osvoji sto ce biti jedinstven uspeh jer to nikome nije poslo od ruke iz Srbije.
Inace,trenutno je na Juznom polu leto pa je temperature negde oko minus 50-60 stepeni!

Koliki je znacaj ovog podviga govori i podatak da skoro svi srbijanski mediji prate Baskov pohod i skoro svaki dan izvestavaju,kao i cinjenica da je Basko jedini clan troclane ekspedicije koji je iz Evrope. (o) (o) (o)

Basko ce uskoro,kao i osvajaci zlatnih medalja na Olimpijadi,Svetskim i Evropskim prvenstvima ,dobiti dozivotnu penziju u iznosu od 100 000 dinara ili oko 1250 evra mesecno.

Svaku paru je zasluzio (o) (o) (o)


Jednom odlazi svako,putem svog zivota,na rastanku samo srce kaze,ja cu se vratiti...

@ef

Majstor

(22)

 • »@ef« je muško

Postovi: 1.842

Datum registracije: 11.02.2004

Lokacija: Sandzak, Novi Pazar

 • Poruku poslati

26

Subota, 29. Decembar 2007

Radio 100+

Citirano

NOVI PAZAR- Član novopazarskog društva “Sandžak” Basar Čarovac osvojio je danas vrh Vinson i postao prvi planinar iz Srbije koji je osvojio najvišu tačku Južnog pola. Čarovac je ovaj vrh na Antarktiku, visok 4.897 metara, osvojio sa još dva planinara iz SAD i Južne Koreje. “Pokušali smo da izadjemo na vrh i dan ranije, ali su nas niska temperatura i vetar sprečili. Sačekali smo drugu priliku i iskoristili je”, rekao je Čarovac Sto plus radiju. Ovaj planinar “Sandžaka” je do sada osvojio pet najvećih kontinentalnih tačaka, jer se pre Vinsona popeo na Kilimandžaro (Afrika), Akonkagvu (Južna Amerika), Mont Everest (Azija) i Elbrus (Evropa). Osim toga, osvojio je i Damavand, Ararat, Erdžijas i himalajske planine Ajland Pik, Loboče i Čo Oju. Čarovac tokom 2008. godine planira penjanje najvećih tačaka Severne Amerike, Australije i Okeanije.


Sve cestitke Basaru Carovcu (o) (o) (o)
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

 • »annonimus« je muško

Postovi: 3.054

Datum registracije: 15.12.2002

Lokacija: My chamber

 • Poruku poslati

27

Subota, 29. Decembar 2007

Odlicno.........................Svaka Cast (o) (o) (o)
" Bilen alemlere rahmettir "

moivre

Učenik

(10)

 • »moivre« je muško

Postovi: 153

Datum registracije: 10.07.2005

Lokacija: Bunarevi

 • Poruku poslati

28

Ponedjeljak, 31. Decembar 2007

U ime PD "SANDzAK"...

... sve cestitke nasem najistaknutijem i najtrofejnijem clanu.
Lepo vreme ga je posluzilo a ono sto je bilo do njega nije ni dolazilo u pitanje, sve je besprekorno izvedeno. (o) (o) (o)

Sve je blizi cilju - osvajanju svih sedam kontinentalnih vrhova, jos S.Amerika i Australija. 8)

Cim se vrati priredicemo mu docek kakav zasluzuje.
Mens sana in corpore sano!

29

Četvrtak, 03. Januar 2008

LEGENDA... :klanja: :klanja: :klanja:
Moliiim!!!!!?
Kome ti to, ha!???

@ef

Majstor

(22)

 • »@ef« je muško

Postovi: 1.842

Datum registracije: 11.02.2004

Lokacija: Sandzak, Novi Pazar

 • Poruku poslati

30

Četvrtak, 03. Januar 2008

Politika

Citirano

Нови Пазар – Новопазарски алпиниста Басар Чаровац, који је 28. децембра освојио Винсон, највиши врх на Антарктику, вратио се у родни град. „Срећан сам. Било је напорно, али пре свега било је хладно”, каже Чаровац, примајући бројне честитке својих суграђана. На Винсону је, када је Чаровац тамо био, забележено минус 56 степени Целзијусових. Басар Чаровац је био члан шесточлане интерконтиненталне алпинистичке експедиције у којој су још били двојица Корејаца, један алпиниста из Еквадора и Јужноафричке Републике и једна Кинескиња. Винсон, највиши врх Антарктика, висок је 4.897 метара.

– Срећан сам, јер је циљ остварен. Успели смо тек из другог покушаја да стигнемо до врха, јер, сем хладноће, дувао је и јак ветар и време нас није најбоље послужило – прича Чаровац настојећи да дочара како изгледа када се време на поларном континенту „поквари”. – Ову победу посвећујем свом родном граду Новом Пазару, који ми је увек пружао подршку – казао је освајач и љубитељ висина.

Басар Чаровац је већ савладао бројне алпинистичке изазове. Освојио је Монтеверест, Конкагву, Килиманџаро и Елбрус. Преостаје му још, каже, да стигне до највишег врха Северне Америке на Аљасци, и освоји највиши врх Аустралије са Океанијом, па да се упише у књигу славних освајача свих седам врхова на седам континената. Поход на Аљаску Чаровац планира за мај ове године, а на највиши врх Индонезије до краја године.

Басар Чаровац је из Новог Пазара кренуо 11. децембра. У Чилеу су му се прикључили остали чланови експедиције. Теретни авион „иљушин 76” пребацио их је на Антарктик, у подножје Винсона. Поход на врх трајао је неколико дана. У повратку Чаровац је био у Сантјагу де Чилеу, када је означен долазак Нове године.

– Наравно, без подршке породице не би било ни мојих успеха – каже овај 55-годишњак који ради неопходне кондиције свакодневно препешачи најмање 16 километара.

На питање „да ли у породици Чаровац расту још неки алпинисти”, Басар са осмехом одговара да су му унуци још мали да би их усмеравао ка планинарењу, али се нада да ће када порасту бити спортисти било које врсте.

Планинарске експедиције су не само захтеван подухват за алпинисте него захтевају и доста новца. Чаровац зато каже да би без главног спонзора, једне грађевинске фирме из Турске, затим новопазарске фирме и општине Нови Пазар, тешко био изводљив његов поход на врх Антарктика. Наравно, незаобилазна карика у спортској каријери Чаровца је и Планинарски клуб „Санџак”, одакле је кренуо на први озбиљни алпинистички поход у освајање Олимпа у Грчкој, и где и данас доноси своја признања.


Pravu velicinu osvajanja Mont Eversta sam video u sinocnoj emisiji na Discovery-iju iz 2006 godine o poduhvatu osvajanja Mont Everesta jedne ekspedicije. Clanovi te ekspedicije su u sred emisije ostavili jednog coveka koji je bio nadomak vrha da tu umre. Kada su ga ostavili nije bio svestan, ali je bio ziv. Posle ih je javnost kritikovala, ali su izjavili da bi ga sa mesta na kojem se nalazio moglo spustiti samo 20 Serpasa kojih u tom trenutku nije bilo u blizini. Iz iste ekipe jedan covjek je od posledica smrzavanja ostao bez pristiju na obe ruke i noge. A jedan drugi clan ekipe, kome su posle predhodnog pokusaja da osvoji Mont Everest amputirali obe noge, je postao prvi covek koji je sa protezama uspeo da osvoji ovaj vrh. Posle su i njemu morali da skrate noge za jos 3 cm.

Jeste da je prica mozda malo gadljiva, ali ipak pokazuje pravu dimenziju uspeha Basara Carovca. I zato mu ja jos jednom od srca cestititam na svim dosadasnjim uspesima i hvala mu sto nas grad predstavlja na ovakav nacin.
@ef je dodao/la ovu sliku:
 • Basar na vrhu Antartika.jpg
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

Pravnica

Zlatna sredina

(10)

 • »Pravnica« je žensko
 • »Pravnica« je zabranjen

Postovi: 178

Datum registracije: 17.03.2005

 • Poruku poslati

31

Četvrtak, 03. Januar 2008

Citirano

Orginalno od @ef


Iz iste ekipe jedan covjek je od posledica smrzavanja ostao bez pristiju na obe ruke i noge. A jedan drugi clan ekipe, kome su posle predhodnog pokusaja da osvoji Mont Everest amputirali obe noge, je postao prvi covek koji je sa protezama uspeo da osvoji ovaj vrh. Posle su i njemu morali da skrate noge za jos 3 cm.Ha ??? ?( Prvo covek ostao bez nogu. Ok ! Morali su da mu je amputiraju. A sto morase ponovo da mu skracuju ambutaciju za 3cm kad je on imao proteze ?(

Tutinac

Zlatna sredina

(10)

 • »Tutinac« je muško

Postovi: 457

Datum registracije: 05.09.2004

Lokacija: Tutin

 • Poruku poslati

32

Petak, 04. Januar 2008

Basar Carovac je glavna zvezda sutrasnjih dnevnih novina u Srbiji...

U Politici je na naslovnoj strani njegova slika i tekst o poslednjem uspjehu...

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=52931

...a u Danasu je u rubrici "Licnost dana"...

http://www.danas.co.yu/


Sve cestitke ! (o) (o) (o)
[SIZE=3][SIZE=4]"VELIKIM BOGOM SE KUNEMO DA ROBOVI BITI NEĆEMO"[/SIZE] [/SIZE]

33

Petak, 21. Mart 2008

Ljudi, dajte da svi zajedno pokrenemo i kandidujemo našeg Baska kao zaslužnog građanina za novi pasoš Srbije...

Нови српски пасош – ново лице Србије"

Влада Републике Србије, "Вечерње новости" и РТС покрећу акцију "Нови српски пасош – ново лице Србије" у циљу промоције нове путне исправе. После 90 година Република Србија добија пасош са обележјима своје државности.

Овом акцијом Влада Србије у сарадњи са "Новостима" и РТС-ом жели да промовише квалитет наше нове путне исправе, али и људе који представљају праве вредности нашег друштва.

У сарадњи са медијским партнерима, Влада Републике Србије позива грађане да кандидују људе из својих градова, места и села, али и из дијаспоре, који по њиховом мишљењу заслужују да буду носиоци првих пасоша, а медијски нису експонирани. Кандидовање почиње 10. марта и траје до 25. марта 2008. године. Прве 204 путне исправе Републике Србије почетком маја ће бити додељене најистакнутијим грађанима из Републике Србије и дијаспоре.

Цифра 204 узета је симболично због 204 године од обнављања српске државности.

КРИТЕРИЈУМИ

КРИТЕРИЈУМИ за носиоце првих 204 пасоша на основу којих ће жири одлучити о добитницима путних исправа:

о Људска изузетност – племенити и храбри подвизи

о Професионална изузетност – истакнути резултати у различитим професионалним областима (медицина, наука, уметност, привреда, пољопривреда и слично)

о Школска и факултетска изузетност – студенти и ученици који постижу изузетно запажене резултате у образовању

о Афирмација Републике Србије у иностранству

о Ниједан од кандидата не сме да буде до сада медијски експониран.

УСЛОВИ

УСЛОВ за добијање новог пасоша Републике Србије је правна могућност поседовања овог документа, односно да је кандидована особа:

о Уписана у књигу држављана Републике Србије

о Ако није уписана, да се за упис стиче један од услова из Закона о држављанству.
.
.
.
Предложите кандидате за првих 204 пасоша Србије

www.novosti.co.yu

www.rts.co.yu
Moliiim!!!!!?
Kome ti to, ha!???

Tashke

Veteran

(12)

 • »Tashke« je muško
 • »Tashke« je autor ove teme

Postovi: 3.406

Datum registracije: 04.01.2005

Lokacija: Beograd-Novi PAzar

 • Poruku poslati

34

Srijeda, 30. Juli 2008

Jos jedan...

Basko za nekoliko dana krece u osvajanje najviseg vrha Australije i Okeanije,cime ce postati tek 109-ti covek na svetu kome je uspelo da osvoji najvise vrhove svih kontinenata!!! (o) (o) (o) (o) (o)

U zavisnosti od vremenskih prilika,osvajanje ovog vrha ce trjati skoro mesec dana.

Puno srece i da se insallah Basko vrati i sa ovog pohoda ziv i zdrav,kao i sa prethodnih pohoda.

Jednom odlazi svako,putem svog zivota,na rastanku samo srce kaze,ja cu se vratiti...

Tashke

Veteran

(12)

 • »Tashke« je muško
 • »Tashke« je autor ove teme

Postovi: 3.406

Datum registracije: 04.01.2005

Lokacija: Beograd-Novi PAzar

 • Poruku poslati

35

Četvrtak, 07. August 2008

Čarovac u osvajanju sedmog vrha


Basar Čarovac, priznati domaći i svetski alpinista, obavlja poslednje pripreme za osvajanje sedmog vrha Okeanije i Australije.


On će ostvariti pohod na Karstens piramid, visok 4.884 metara.U ekspediciji koja bi, prema planu, trebalo da traje do 4. septembra, Čarovac kreće u petak iz Beograda preko Singapura za Džakartu. On je rekao da jedino od čega strahuje jesu nagle promene vremena na Karstensu zbog čega bi ekspedicija moga da bude produžena.

Reč je, ispričao je, o interkontinentalnoj ekspediciji u kojoj će mu društvo praviti jedan planinar iz Južnoafričke Republike i jedan kolega iz SAD.

Osvajanjem vrha Karstens piradmid, Čarovac će praktično zaokružiti ciklus od sedam najviših kontinentalnih vrhova sveta i biće jedini na prostoru bivših jugoslovenskih republika kome je to pošlo za rukom.
(o) (o) (o) (o) (o)

Do sada su, naime, iza njega ostali najviši svetski vrh i najviši vrh Azije - Mont Everest (8.848), Akonkagva (6.962) u Južnoj Americi, Mekinli (6.193) u Severnoj Americi, Vinson (4.897) na Antarktiku, Kilimandžaro (5.895) u Africi i Elbrus (5642) u Evropi.

Ono što ga na ovom putu očekuje su vrlo nepristupačni prilazi do podnožja planine. Prema saznanjima koje ima, do podnožja se prolazi kroz bespuća, i sela u kojima žive neprijateljski raspoloženi domoroci koji su ujedno i kanibali. ?(

Predviđeno je da se do podnožja putuje sedam dana u odlasku i povratku, a za samo penjanje je planirano pet dana i isto toliko za spuštanje, rekao je Čarovac.

"To će biti u potpunosti alpinističko penjanje jer je planina stopostotno u steni", naveo je on napomenuvši da se pribojava lošeg vremena što bi ekspediciju moglo da oduži.

Budući da je vrh Karstons piramids u blizini Ekvadora vreme je nepredvidivo, pa, kaže, treba očekivati nagle promene sa snežnim i kišnim mećavama, sa velikom vlagom posebno u nižim delovima.

http://www.b92.net/sport/pojedinacni/alp…7&nav_id=312138
Jednom odlazi svako,putem svog zivota,na rastanku samo srce kaze,ja cu se vratiti...

@ef

Majstor

(22)

 • »@ef« je muško

Postovi: 1.842

Datum registracije: 11.02.2004

Lokacija: Sandzak, Novi Pazar

 • Poruku poslati

36

Petak, 08. August 2008

Neka je hairli put ponosu naseg grada i cijelog Sandzaka, Basaru Carovcu. Nadam se da ce nas ako Bog da inshala obradovati kao i mnogo puta do sada.

Zna li neko koja bese internet stranica na kojoj se moze pratiti ova ekspedicija?
Relax, take it easy, for there is nothing that we can do.

Tashke

Veteran

(12)

 • »Tashke« je muško
 • »Tashke« je autor ove teme

Postovi: 3.406

Datum registracije: 04.01.2005

Lokacija: Beograd-Novi PAzar

 • Poruku poslati

37

Petak, 08. August 2008

Ovde se moze pratiti ekspedicija
http://avg08.blogspot.com/

Insallah jos jedan vrh i Basko ce uci u istoriju (o) (o) (o)
Sto se nas tice on je vec na tom zasluzeno mestu!

Slika za ponos
http://bp3.blogger.com/_dhDRXbSuYPI/SIZK…-h/PET_7794.JPG
Jednom odlazi svako,putem svog zivota,na rastanku samo srce kaze,ja cu se vratiti...

 • »And_U_Price« je muško

Postovi: 1.890

Datum registracije: 28.07.2002

Lokacija: Novi Pazar

 • Poruku poslati

38

Petak, 08. August 2008

Hairli put nasem Basku. Ceo Pazar je uz njega. Samo napred.
Sit Hungry Doesn't Believe

 • »annonimus« je muško

Postovi: 3.054

Datum registracije: 15.12.2002

Lokacija: My chamber

 • Poruku poslati

39

Petak, 08. August 2008

Citirano

Orginalno od And_U_Price
Hairli put nasem Basku. Ceo Pazar je uz njega. Samo napred.


I mi van Pazara smo uz Njega ;)

Napred, i lagano.
" Bilen alemlere rahmettir "

Tashke

Veteran

(12)

 • »Tashke« je muško
 • »Tashke« je autor ove teme

Postovi: 3.406

Datum registracije: 04.01.2005

Lokacija: Beograd-Novi PAzar

 • Poruku poslati

40

Nedjelja, 10. August 2008

Basko je trenutno u Dzakarti. Upoznao se sa ekipom sa kojom ce krenuti na osvajanje vrha.Pored malih neprijatnosti oko prtljaga (Baskov prtljag se izgubio u putu) , koje su, hvala Bogu, resene relativno brzo, sve ostalo je ide po planu.
Vreme koje ce provesti u Dzakarti jos nije poznato.
Pozdrav za sve one koji prate!
..do sutra sa novim informacijama...

http://avg08.blogspot.com/
Jednom odlazi svako,putem svog zivota,na rastanku samo srce kaze,ja cu se vratiti...

Social bookmarks