Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Nihad

Urednik foruma

(121)

  • »Nihad« je muško
  • »Nihad« je autor ove teme

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 19. Januar 2012

(Ne)sporazum o autoputu kroz Sandžak?

19. januar 2012. | 16:15 | Izvor: Tanjug

NOVI PAZAR - Bošnjačka narodna stranka (BNS) najoštrije je danas osudila izjavu ministra za infrastrukturu i energetiku Milutina Mrkonjića da "autoput kroz Sandžak nikada nije ugovaran" i da nije ni potreban.U saopštenju te stranke se navodi da se nipošto ne sme odustati od ovog projekta, kao i da je dobro što je Mrkonjić pokazao da “ova vladajuća garnitura jedno misli, drugo priča, a treće radi”.Mrkonjić je novinarima u Vladi Srbije juče rekao da autoput kroz Sandžak nikada nije bio ugovaran, niti je, kako je rekao, dogovarano da ga grade Turci.


On je rekao da smatra da je bolje da Srbija sama gradi put od Novog Pazara do Sjenice, jer autoput tamo nije ni potreban.Lider najmlađe bošnjačke stranke Mujo Muković je ukazao da sve stranke, kada pokušavaju da profitiraju, govore da je autoput Beograd – Južni Jadran, od Duge poljane do Boljara, jedan od prioriteta.


“Međutim, u praksi se događa da se više ulagalo u sve druge projekte nego u ovaj koji bi trebalo da bude panevropski koridor povezujući Jadransko more sa zapadnom Evropom, a za sandžačke opštine bi konačno otvorio perspektivu stranih investicija”, naveo je Muković koji kaže da je siguran da će naredna vlada Srbije biti sastavljena od odgovornih ljudi, koji će učiniti da se u Sandžaku uvede red i poštuju prioriteti u skladu sa interesima građana, pa i građana te oblasti.
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Nihad

Urednik foruma

(121)

  • »Nihad« je muško
  • »Nihad« je autor ove teme

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

  • Poruku poslati

2

Subota, 21. Januar 2012

Mrkonjić: Autoput kroz Sandžak se ne dovodi u pitanje

Tanjug | 21. 01. 2012. - 17:50h

Autoput od Beograda do granice sa Crnom Gorom proći će kroz Sandžak i to se ne dovodi u pitanje, izjavio je danas ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić.

"Naravno da će biti autoputa kroz Sandžak", rekao je Mrkonjić tokom obilaska radova na obilaznici oko Beogada.

On je objasnio da je na nedavnoj konferenciji za novinare govorio o izgradnji puta od Tutina do Novog Pazara i Sjenice i da se nikada nije dovela u pitanje gradnja autoputa na trasi budućeg Koridora 11 preko Peštera ka Crnoj Gori.

Mrkonjić je kazao da je pogrešno shvaćen i da je govorio isključivo o tome da u Sandžaku nije potreban autoput od Novog Pazara do Sjenice.

"Priotiret posle izgradnje Koridora 10 je gradnja autoputa preko Sandžaka i Boljara", dodao je Mrkonjić.

Ministar je rekao da se već realizuje projekat za rekonstrukciju i proširenje puta Novi Pazar- Sjenica i da će građani Sandžak biti zadovoljni, s obzirom da će radovi biti završeni u "rekordnom roku".

Bošnjačka narodna stranka (BNS) je najoštrije u četvrtak osudila izjavu ministra Mrkonjića da "autoput kroz Sandžak nikada nije ugovaran" i da nije ni potreban.

Mrkonjić je ponovio da su dve deonice na trasi autoputa ka Crnoj Gori, od Obrenovca do Uba i od Lajkovca do Ljiga, u ukupnoj dužini oko 50 kilometara, spremne za realizaciju i da se početkom marta, posle dogovora sa turskim i azerbejdžanskim firmama, očekuje nastavak gradnje autoputa od Beograd prema Čačku.
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

golubardzija

Zlatna sredina

(65)

  • »golubardzija« je muško

Postovi: 387

Datum registracije: 28.07.2009

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

3

Nedjelja, 22. Januar 2012

Bice autoputa samo da prodju izbori, kao i radnih mjesta kao i zeleznice do Pazara i sve tako do narednih izbora.
Uvijek govorite istinu jer samo istinu mozete ponoviti dvaput.

Slične teme

Korišteni tagovi

autoput

Social bookmarks