Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Dinna_

Zlatna sredina

(10)

 • »Dinna_« je žensko

Postovi: 460

Datum registracije: 01.04.2003

Lokacija: vrtim se tudekanke

 • Poruku poslati

181

Subota, 17. Februar 2007

Djste hanume? Kako ste? Kako vi dan prolazi? Jestelj OK (ovo me OK nauci ono Rasimovo dijete, te ja da bidnem malo kulturna) !

Pinketa ti vide Semsu? Hej blagna ga ti. Ja je stalno posmatram na teljevizorce, katt ono razvuce glas, ja se ubi za njom pevajuci,alj mi falji ka njen glas. Ene te prisne core sto su se poskidalje.

Ada navesta Ajla ja ti vika da si bila najpripsanija. Vido te ja i na ta teljevizor. Mi se ono pokupilji tudekanke na ta posedak, kupismo grasine te smoki, te nake suncokrete i upaljismo teljevizor. Ja cim te vide svijem se pofalji kako te znam. Vala sahi si plaha navesta. Vidjena si bogme! E jes vido onu Djulu vrag joj u viljice sto je naka dosadna zena, isprica mi sve sta se desava to toj Ljeskovi. Te ona sin se ozenio, te uzo nakag arsuza...

Hanke, vala sam vi ja danasnake nesto bezveze. Trun ispadoh upolje, ono sunce upeklo ko u sred ljeta. Posljenak se moradoh kakuci vrnut, trunak dremnula. Kat kasnije pogljedam, ono tmusa. Moram dem stogoj da nagradim da izedem.

CUjemo se hanke.
[SIZE=2] Veseo čovjek je kao sunce; kud god ide osvjetljava[/SIZE]


HaNuMa_78

Profesionalac

(10)

 • »HaNuMa_78« je autor ove teme

Postovi: 1.293

Datum registracije: 01.09.2002

Lokacija: Grand Rapids

 • Poruku poslati

182

Nedjelja, 18. Februar 2007

Core, hote ovamo!

Nemam nesto da vi pricam, no sca salj da vas zagljim, fiklo mi. Boktisala sam na samu sebe, pa me u dusu bolji. No ne smijemo plakat, midjo Harun je tu, on ce ne rezilj ucinet.

Odoh da skuhat hajvanima omotu.
EŠ-HEDU EN LĀ ILĀHE ILLELLĀH, VE EŠ-HEDU ENNE MUHAMMEDEN ABDUHŪ VE RESŪLUHŪ

@ngi3

Zlatna sredina

(10)

 • »@ngi3« je žensko

Postovi: 453

Datum registracije: 29.07.2003

 • Poruku poslati

183

Utorak, 20. Februar 2007

Citirano

Orginalno od iMan-a
Ehlen we sehlen!
Hos geldin!
Welcome!
ili Dobrodosla! :) ;)

Hosbulduk Imana, i jos bolje te nasla. Nego da ja vidoh ovo pa da ti se javim moglje smo dolje kot pijoca nedje popit kahvu, ili pojes cevape. U nedelju sam cijo dan bila po carsiji. Alj bogami poso ceka, te sam se vratila.
Aman Muzafera aman, pa dje si ti Allahati.Haj sto mi prija ova tvoj zagrljaj, ko ot rodjene sestre.
Eh dalj ko cosa ko ova nasa nevesta pinkuljina, salj ide po nekija sijela i dzumbusa.Nego rekni mi kaka bese ta Semsa uzivo? Dalj sto velja, ka ono na teljevizor?More bit je ostarala, ja je nijesam 10 godina videla.Sve ova deca slusaju naku drugu muziku. Bas si me obradovala moja Ina, svaka ti cas. Ada ja to zbok dece, ona haju te cukulade.
I nas teljevizor, fatase Jedinstvo, imase ta emisija sto prikazuje neveste, sahi si bila plaha. Nego ti nevesta jelj ti covek kupio sve one petoljirke ilj ti unajmijo, se ne vidase od njih???
Naucila sam...
Najlaksi nacin da kao osoba rastem jest da se
okruzim ljudima koji su pametniji od mene

Dinna_

Zlatna sredina

(10)

 • »Dinna_« je žensko

Postovi: 460

Datum registracije: 01.04.2003

Lokacija: vrtim se tudekanke

 • Poruku poslati

184

Utorak, 20. Februar 2007

Ojhaaa ko ni je sljego na guvno. Hodi vamo Hanko da se zagrljimo. Eve kafu ce mo ti skuhat. Kako ti je covek? Ta deca? Serujulj ti?

Endza, sta rabotas navesta? Hotelj da te slusaju?

Seljam mahsus ot mene za cipcijelo guvno... Hajte bujrum na kulac sto sam danas gradila, ono sa trt u sredinu :-)

[SIZE=2] Veseo čovjek je kao sunce; kud god ide osvjetljava[/SIZE]


siemprae

Zlatna sredina

(10)

 • »siemprae« je žensko

Postovi: 374

Datum registracije: 24.08.2006

Lokacija: Nedodjija

 • Poruku poslati

185

Petak, 23. Februar 2007

Kudije lji su se izgubilje ove chore?
Salj shto se ljijek okrenuh, one otidoshe nekuT. Da nije ta vashir vec pocheo? Ja valahi ne skrojih nikake dimije josh...a silazila sam u Pazar da vidim kakoga ljijepoga materijala, mama navaljila, velji takav je adet da se devojke ljijepo nameshcu za taku zgodu. More bit se vidimo tamo.
Shcedoh salj da ve poseljamim. Moram da idem, naki me poslovi chekaju.

Seljam svijema :)
...ne mozesh izgovoriti toliko mudrosti u zivotu koliko mozesh precutati gluposti...

186

Ponedjeljak, 26. Februar 2007

Edalj koga?

Ja vala salj sljego da vidim sta cinite i kako ste?
Sam ovogak vinkenda morala da radim. Bilji smo malo i kot svekra i svekrve mi, a u subotu nocismo kot sestre mi. Bilo ni je ljijepo, salj kratko ja morala da radim :(
Danaske me nesto glava utistela n'umijem da vi opisem kako.

Do vasira ima jos ljicak, dako sve to potanacimo do taput. I sa nama more jos 3 u kola, ima mesta

Eve vi ovo kilo ratluka, sestra mi dade uz grabije. Mlogo je ljijep, ja hajvise hajem ova ot ruze. Bujrum posluzite se.
Ih sta je ovo vrijeme danas nako tmurno, hic covek oci da otvori ne more...


Djefku rekoh za brasno, on velji kajn probljem, sljedece subote ce vi to doterat, pa sam da znate da bidnete kot kuce da odete u mahalu.
"Ti sa svakim lijepo! I trazi da se dobra djela cine, a neznalica se kloni!" (El-'Araf, 199)

@ngi3

Zlatna sredina

(10)

 • »@ngi3« je žensko

Postovi: 453

Datum registracije: 29.07.2003

 • Poruku poslati

187

Utorak, 27. Februar 2007

Vallahi ja u cetvrtak bi kot Hafiza na muhabet. Hej sta ljijepo zbori usta mu se pozlatila, Allah ga nagradijo. A u nedelju mi doslji mama i babo. A mama umijesila te gurabije ada meke ko dusa. Donijecu vi da probate, sat nijesam ot kuce. Eto Allahu na amanet vas ostavljam, pa cemo se videt opet.Bujrum dodjite.

Hej Djefkovice ja zaboravih da ti se zafaljim za ova ratluk, sta bese ljijep i rumen.Visoko ti fala
Naucila sam...
Najlaksi nacin da kao osoba rastem jest da se
okruzim ljudima koji su pametniji od mene

188

Utorak, 27. Februar 2007

Endji deder mi dani jos pola te gurabije, svidose mi se mlogo.

Aman da vi pricam, ova nas harun odenake poslo mi bese postom nako pismo i u pismo naku kasetu. Ja se zacudih sta lji to ima da se cuje, te obrni okreni kasetu kad ono pise "svadba" na nju. Ja trk kod Dinke da uznem kasetofon, ona se nas bataljio nake jade, a bogme ja misljim decat su ga istetila onumat carkajuci.
I dade mi Dinka odma brez rijeci kasetofon, te i ona krenu sa mnom od seira da vidimo sta je to u tu kasetu? Utijem stize i Hanka te ti se mi sve sakupismo i otosmo kod mene i turismo kasetu u kasetofon. Ono prvo nmade nista, salj nesto suti kaat posenake poce nakaf glas da prica... Eve ja cu vi odek napisat sta sam zapantila od togak sto cu.Postovani slusaljici ovo je emisija "Vama na selu" Pred mikrefonom je Nazif is Carovine kuji je zeni sina jedihnika, zove se Miraljem, a zenim ga iz Dubnice. Becirovu coru, eh plaha lji je
Majko slatka. Kako je sojna kaka je krupna, a to joj ljice kako joj je bijelo ka kiselo mljijeko. A kuji kujruk nosi do peta, a krupna more rahat coveka da nosi u zube. Gljedo sam je pa mi se tu i svidela i beginiso sam je teke reko da da je uznem za sinom. Prodjo ja jedan dan kot jednoga prijatelja Nazifa, alahber ce doj kod mene na svadbu veljiki smo jarani i habapi. A radilji smo ranije sa stokom. Pa da vidis ti ja prodjo kad oni plastu. Kad da vidis tamo ja pogljeda, dalj ej ono cija je ono, dalj je musko dalj je zensko ja ne znam. Uglavno vido pola naviljka nestade! Haj reko ci lji je ova bijes , bre. Kat oni mi rekose to je Aljijina cora iz Dubnice. Hej tako mi boga vise bi se hajo sprijateljit sa takijem dostom i prijateljom pogljeda kaku rasu ima. Ada vice mi ona kakaf ti je ta sin. Ada bogami ka sto meine glejdas taka mladina u tri ga sela nema. On sam obalji bukvu i dotera je na rame kakuci. O, da vidis ti, on cijelu pitu, kolpitu on mahne, teke moja zena Nezira da vidis kako kiselo mljijeko ima, znas sta ka konicka pita sto se je vikalo, eto tako ona pravi. A to je da vidis ti moj prijatelje, ona kad umijesi kolpitu, mladine mi moje, ka crijevo ot usisivaca. Kad da vidis ti, teke prodjo ja kad se ona ujagmi onu vilu, dal je gvozdjena ilj drvena ne znam. Prije bi reko da je gvozdjena da je drvena ona bi se galjbabi se slomilo. Kuje ona uze pola plasta pa kad ga djibnu gore , ona ova joj brat , kako se zvase, stan da se setim… omatufijo sam , ostaro sam ...hej seti se …. Hej cora vrak ti usta kako zaboravi …stani bre... nije ….ada nije, kakaf Suljejman…eh Tufo! Ene Tufo. Eh da vidis kakav joj bese ta brat, alj ona bese jos sojnija. Odo ja kot Aljije. Oj Aljija. Hoj. Hajde bujrum. Merhaba. Reko merhaba kako si. Kaze dobro, kako si. Sta radite bre ? Ada bogami eto.Mi je ne cusmo citavu tu kasetu. Nestade ni struja pris je ne pogodila, eto! Taman kat bese najzanimljvije!

Zdogovorilje smo se cim stigne struja jopen da se sakupimo i da poslusnemo do kraja sta se sa Aljijinom corom desilo. Te cu vi sahi napisat odek!"Ti sa svakim lijepo! I trazi da se dobra djela cine, a neznalica se kloni!" (El-'Araf, 199)

Dinna_

Zlatna sredina

(10)

 • »Dinna_« je žensko

Postovi: 460

Datum registracije: 01.04.2003

Lokacija: vrtim se tudekanke

 • Poruku poslati

189

Srijeda, 28. Februar 2007

E vala jos ni ta struja dosla nije... Ja ustadoh vaktilje i kcah dem na tavan da uzmem nake tursije, kat ja da upaljim svetlo, ono trt, vala me sahi isekira... Alj Dzafkovice veljahu da ce to popravit, te jopen cemo se mi skupit da gljedamo tu kasetu, ako mi ova deca ne istetu ta kastafon. Tija serova, sve lji mi postetise...

Kako ste vi hanume? Jestelj dobro danasnake?

Vala navesta Endza - lijepo ispadose te gurabije, sahi su zgodne i ukusne, alj ja hajem najvise onu kocku u sredinu, sahi moram ti trazit recpet kat se vidimo poret bunara. Ja cu ti javit kat krenem pro ljivada.

Ovog lji vakta danas.. Da vidite kako je sunce ugrijalo. Ja valha naveste pocinjem da nosim klompe, nema mraza. Imatelj posla oko te njive? Sta cete da posijete?

Ispekla sam kafu i izvadila tursije, imam i soka, ovcavine, jos da turim pogacu. Hajte bujrum hanume!
[SIZE=2] Veseo čovjek je kao sunce; kud god ide osvjetljava[/SIZE]


190

Srijeda, 28. Februar 2007

Eh danas sam haljijedala cipasijelo jutro oko nakija dokumentova. Te hrk tamo te hrk onamo dokljen to sve predado. A ono udari naka kisa pa sam cipacipcijela u golu vodu. Ona mi se kisobran isteti ot vetra. Da je beljaj jos visi ja obukoh zavraga one cipilje nove, a one me galjba dje sam hitala mlogo, uzuljase sve mi mozolj napravise. Ada hic ne pitate kako sam do kuce dosla. Jedva. Sazuh te krmske cipilje kad ono bese puko ta mozolj i sve se oguljila koza. auuu sta to bolji...


E vala me ete na vruce pogace pa makar bosa morala is! Sahi sam ogladnjela i mi se cini mogu s ofcavinom pojes citavu pogacu sama !

Struje jos nema. Nake jade kopahu, kat ja prodjoh. Novu banderu gvohdjenu hote da postavu galjiba.
"Ti sa svakim lijepo! I trazi da se dobra djela cine, a neznalica se kloni!" (El-'Araf, 199)

Dinna_

Zlatna sredina

(10)

 • »Dinna_« je žensko

Postovi: 460

Datum registracije: 01.04.2003

Lokacija: vrtim se tudekanke

 • Poruku poslati

191

Srijeda, 28. Februar 2007

Valha te cipilje pravo u kistu baci.. Nemo da ti pravu tako po nogi. Ilj vidi kot obucara da ih popravis. Lani ona navesta iz Kovaca bija kot toga obucara, nesto ji se stikla postetila, pa ta obucar ih popravi, ka nove te cokulj ispadose,..

Bogme ti Dzafkovice mahnu cijelu pogacu... Pristalo ti! Turnicu ja jopen!

Eve i odek se smracilo... galjba ce da udara kisa i da se tutnji.

Seljamitelje

Jelj moguce da ce imat nova bandera?
[SIZE=2] Veseo čovjek je kao sunce; kud god ide osvjetljava[/SIZE]


harunh

Zlatna sredina

(10)

Postovi: 567

Datum registracije: 14.09.2005

Lokacija: paris

 • Poruku poslati

192

Četvrtak, 01. Mart 2007

Selam

Masallah sto se ovdje vodi ljijep muhabet a da ja se sav istopih, cim spomenuste tu pogacu i ovcavinu nesto mi kroz zeluca buruka, avi midja ne zovete :D
Hvala Allahu dz. s. Koji je dao da se nadjem na pravom mjestu kad je bilo najpotrebnije! :klanja:

193

Četvrtak, 01. Mart 2007

Ada ooo midjo harune hajde bujrum !

Aman sta smo ucosalji slusajuci onu kasetu sto ni posla, halal ti bilo!
"Ti sa svakim lijepo! I trazi da se dobra djela cine, a neznalica se kloni!" (El-'Araf, 199)

ajla

Zlatna sredina

(10)

Postovi: 539

Datum registracije: 05.03.2006

 • Poruku poslati

194

Četvrtak, 01. Mart 2007

Seljam core moje ljijepe. Sta mi cinite kako ste?

A ene i micko Harunh sljego odekanke da promuhabeti snama malo. Ada mi bi te micko zovnulje na pogacu i oFcavinu no ja tu onumaT vido tvoje sljike odekanke pa mi se ti ucine mlogo ozbiljan i stroK a ja ovako zasramna Hanuma pa kaT vidim te tako ozbiljne ja numijem ni dvije poslje da protnem da muhabetim. Eto salj za to te zvalji nijesmo. No ti bujrum dok ove Ofcavine jos ima sto nam je ova Dinka namescila.

A ti Pinkuljinko edalj te struje vise. Sta bi sa tom kasetom custelj sta bi sa tom Aljijinom corom. Ja eve po cipcijo dan sedim odekanke i razmisljam sta bi ta kijamet sa tom strujom, hajala bi da znam udadelj se ta cora ilj joke.

E moja Hanuma 78 pridji da te izljubim i to ono svojski 8 puta i u ljijevi i desni obraz a ne kao ova danasnji naroT salj po jednom. A i da te zagrljim pa da poslje promuhabetimo kuju.

Dinka nevesto krasna ruke ti se pozlatilje sta si vrijedna i umijesna. Ovo sve sto spremas sahi ljijepo i ukusno prste da izedes. Da stavi kuji kat obaruse...

Engi, one petoljirke i dvoljirke sto si videla na mene su bogme sve moje. A zasta moj Muradin radi po cipcijelu godinu u Nemacku no da mi hi kupi, mi to nikaT nebi iznajmilji cus bre...

No da vi se zaljim Hanume moje...
Ono ova moj Muradin radi stalno u tu daljeku Nemacku i ja ti jednu noc sanjam kako on tamo naso naku prisnicu te ti se ja trgnem iS sna cipcijela sam u golu vodu bila koljko sam se iskidala. Te odma uzmem mobiljni u ruke te brze bolje obrci Muradina no dok mu potrefi broj prodje pola sahata. Eh ta se Muradin prestravijo kaze eh Pembo za to me zoves a ja misljim da nije Zeco umro. A ja bogme ljutito viknem proj se ti Zeca no ti ovamo brzo da doljegnes. Morala sam bogme moje hanume tako ostro sa mojim Muradinom..... pa vi se sikiram....mlogo...


No odo saT zvoni mi mobiljni teljefon morebit mi je covek iS nemacke pa cu vi se ja jopenke javit da vi kazem sta je bilo...

HaNuMa_78

Profesionalac

(10)

 • »HaNuMa_78« je autor ove teme

Postovi: 1.293

Datum registracije: 01.09.2002

Lokacija: Grand Rapids

 • Poruku poslati

195

Četvrtak, 01. Mart 2007

Kudi me Dinnche sto ne navrnem ode, e, eve me.

Ene sta nam naprica Ajla-hanka, snivala njojnog dilbera. U dusu me bolji da ti ovo reknem alj ne mos vala danas nikom da verujes. Sto bi rekla Pink-hanka, sve nesto hrk tamo, hrk ovamo i kat pogljedas, nigdje nista. No, sabur, mozda si ti salj njega snivala, mozda je on u Nemacku hasul...

Ti me izljubi, halal ti bilo. Mene bi ljicak sram, ne znam dalj bazdeh na stalu, muzla sam ofce.

Midjo Harune, bilj hajo jedan zeljanik da umijesim?

Da vi se zaljim, pocela sam da pljetem jedan prsluk alj mi nestalo vune a onumat sam strigla ofce. Narod narucuje, pa sam scela da ve pitam hocetelj doj na mobu da pljetemo i dalj znate nekok sto prodaje vunu. Ja umijem da pravim peljte, da vidite sto je lijepo. Namescicu ja ta dan kad vi budete dolazilje inace Muzafer sve pojede, rdja ga pretisla.
EŠ-HEDU EN LĀ ILĀHE ILLELLĀH, VE EŠ-HEDU ENNE MUHAMMEDEN ABDUHŪ VE RESŪLUHŪ

Gyerzelez

Zlatna sredina

(10)

Postovi: 187

Datum registracije: 25.06.2003

 • Poruku poslati

196

Petak, 02. Mart 2007

Koljko ja razume', izgljeda ovako:
"My Nabit got a job downthere at the Post Office so I wanted to invite all of you for a coffee..." (nedostaje peshes' zareza alji hajt, koga shisha) ?(

@ngi3

Zlatna sredina

(10)

 • »@ngi3« je žensko

Postovi: 453

Datum registracije: 29.07.2003

 • Poruku poslati

197

Nedjelja, 04. Mart 2007

Masallah masallah to nam midjo Harun doso! Hosdjeldum nasilsin midjo? Ada ko nece da te zove, cuj ti njega.E Boga mi je ova nasa Dince vijedna ko pcelica, ona je napravila dosta te ofcavine a umijesit ce opet vrucu pogacu. A ja cu donijet zive tursije a ima i kupusa iz rasola.

Ada Muzafera hanuma nemoj ti da se sikiras, valla vune ima kod Jaha i Jahovice koljko goj hoj. Salj kad odem u Harapovice ja cu hi pitat da ti dadnu. Samo ako ti nije kasno jer cu ja poslje vasara da idem. Hajala bi da vidim ovu nevestu Ajlu.Prejavila se za mis nevesta.
E sta mi je drago sto ti je Muradin to sve kupijo, nej verovat. Ovo sat u modi da se iznajmljuje ja te zato pitah, nemo misljit sta drugo, i nej se naljutit, jelj de??

Ooo Nbite jesilj to ti svegati???
Naucila sam...
Najlaksi nacin da kao osoba rastem jest da se
okruzim ljudima koji su pametniji od mene

EdinA`

Zlatna sredina

(10)

 • »EdinA`« je žensko

Postovi: 251

Datum registracije: 22.02.2006

Lokacija: Novi Pazar, Beograd

 • Poruku poslati

198

Nedjelja, 04. Mart 2007

Dje ste hanume Allaha vi, eve me da vi se predruzim.

Moram prvo da vi se pozhaljim sto sam sinoj usnila nakav san, pa kad sam se probudila za sabah, salj sam rekla ne ponovio se. Ono nije bio nakav strasan, ono sto reknu, nego nekako tuhaf. Alj ne mogu vi zborit o cemu se radi, nije za siru javnos. :D Ja cu vama to nedje na posedak ispricat, a ovako nikad se ne zna ko more ode da uidje ni hodi ni sedi da se blamiram tune.
To se desilo i ja cipcijo dan misljim o tome. Kreni ponesto da ucinim, ada nooo, neda mi se hajt. A ova nedelja mi je jedina za namiru i tako to. Danas sam salj razvukla jednu kolpitu sa zeljem, ne da bese ljijepa, no prste da poljizes.
A vi kako ste mi? Sta cinite ovo kako je puklo proljece? E hajte odoh ja u haljine, nijesam se naspavala.
Eisahadilje. :D
[SIZE=2]Hocesh protiv njih ? ? Onda, budi bolji od njih ! ![/SIZE]

Dinna_

Zlatna sredina

(10)

 • »Dinna_« je žensko

Postovi: 460

Datum registracije: 01.04.2003

Lokacija: vrtim se tudekanke

 • Poruku poslati

199

Utorak, 06. Mart 2007

Masallah sta ni se pokupilo na guvno naroda.. Hajte bujrum! Ovo galjba osetilji miris pogace...

Sta cinite danasnake?

Nagradicu ja jopen naku pogacu i jos da izvadim iz izbice toga sira. Ostalno ni ljicak ajvara, te cu i to donijet. Bogme jos trunak pa ce ni doj ljeto... te da se polako spremamo u njivu stogoj da posadimo. Ja kcah nako povrce da posijem, trohu luka, sangarepa, paradajiza i ako ostane mesto i tija paprika bogme. Hej sto smo lani videlji hajira. Lani su ni te tresnje dobro rodilje te smo bandalji bukadar. Ove godine mi se cini da cemo slabo imat tija tresanja...

Hajde bujrum mudjko. Kako ti je roblje? Holj da nagradim jednu tepsiju dudova? Valha davno hi nismo izelji.

Sta cinite vi naveste? Sta lji to sanjate? Ovo alahber more bit ova vakat te insan svasta sanja. Ja cesto sanjam kako me trcim pro ljivada i tera me Sukrova djukela (nako pahce opasno). Alj bidnut ce dobro.

I hocemolj djegoj demo?

Struje ni sat ima. Alj ponekat uvece nestane.
[SIZE=2] Veseo čovjek je kao sunce; kud god ide osvjetljava[/SIZE]


ajla

Zlatna sredina

(10)

Postovi: 539

Datum registracije: 05.03.2006

 • Poruku poslati

200

Četvrtak, 08. Mart 2007

Seljam Hanume moje sa svija strana svijeta.
Kako ste mi sta cinite?
No danas bio odekanke nakaf 8 mart te reko da ve pitam a sta dobiste core oT poklona oT vasija muzeva ilj momaka ako hi imate?

Ja jutros salj oci sto otvori kaT prisni mobiljni zvrrrrr zvrrrrr ja pohita a ni ne znadijeva da je 8 mart Kat ono na teljefon Muradin iS Nemacke.
Cestita mi nakaf 8 mart i rece to je tvoj dan i kupijo sam ti odekanke jednu ogrljicu i narukvicu te cu ti pratit po Ljutvu kat bude sceo da ide dolje u Pazar. A ja se obradova ene i ja jedan dan u cijelu godinu da imam a galjba ovi svi drugi dani ljudima pripadaju.

E odo sat da zovnem Muradina da vidim jelj mi ta poklon spremijo po Ljutvu da cekam.

Social bookmarks