Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Sandzacki_sin

Zlatna sredina

(10)

  • »Sandzacki_sin« je muško
  • »Sandzacki_sin« je autor ove teme

Postovi: 579

Datum registracije: 20.03.2004

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

1

Utorak, 27. Juli 2004

Novi oružani obračun u Novom Pazaru

Esselamu alejkum

Evo nema pola sata kako u mome komšiluku odjeknuše pucnji. Brzo se pokupi narod da vidimo šta je bilo, ko su najnovije žrtve, a ko taze prestupnici.
Pa sada, mogu vam samo reć šta sam čuo na licu mjesta, a to su VRLO neprovjerene informacije, ako se tako uopšte mogu i nazvati. Naime, u dva pucnja je pogođen i Mirza Fehov, sa Jermiša. Na njega je pucao Bato Kačar. Čuo sam još i da je pogođen u glavu i da je vjerovatno mrtav. Allah da je na pomoći i njemu i svima nama.
Priča među okupljenima se kretala od zapitkivanja ka sažaljenju, koje je ubrzo preraslo u hronologiju dješavanja. Naime, ovo je druga svađa među njima, jer su već jedanput ukrštali svoje puteve i ishod je bio gori po Bata - koji je dočekao svoju osvjetu.
Hronologija je odmah zamijenjena predviđanjima događaja, tj. predpostavkama ko je sljedeći. Mirza ima brata Amka, koji će poželjeti da se osvijeti.
Ne znam šta me više boli - ova dješavanja ili naša naviknutost na njih.
[SIZE=3]Istina koja oslobađa je najčešće ona istina koju ljudi ne žele da čuju.[/SIZE]

Social bookmarks