Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Phikret

Profesionalac

(10)

  • »Phikret« je muško
  • »Phikret« je autor ove teme

Postovi: 1.033

Datum registracije: 27.07.2002

Lokacija: http://www.ph-code.com, Treći kamen od Sunca

  • Poruku poslati

1

Nedjelja, 02. Novembar 2008

Obratite pažnju na ovo...

Ova tema je generička po prirodi. Naišao sam na interesantnu stvar za koju mislim da mora da bude propraćena i otvorih ovu temu. Svako ko na Internetu naiđe na neki interesantan tekst, sliku, video, ideju, nebulozu... neka postuje u ovoj temi.

Momak sa slike je Uroš, rođen u Pančevu, kolega mog cimera Jasmina i veliki borac za pravdu i istinu. Za vrijeme Miloševićevog režima je kao član otpora prebijan, proganjan... Danas pokišava da ispravi krive Drine Srba ali mu malo teže ide. Moj cimer i član foruma Jasmin ga lično poznaje, zajedno su slušali vežbe i predavanja na pravnom i može da potrvrdi da je ovaj čovek iskren u svojim izjavama.

Njegova (Uroševa) slika se našla na sajtu www.pancevac.eu sa njegovom izjavom (piše na slici) i mogu misliti šta će sve doživeti od svog naroda. Evo slike a evo i linka do originalnog konteksta i komentara.


http://www.pancevac.eu/index.php?module=…70&comment=true
Phikret je dodao/la ovu sliku:
  • Urke.jpg

šejla

Učenik

(10)

  • »šejla« je žensko

Postovi: 118

Datum registracije: 19.05.2008

Lokacija: njemačka

  • Poruku poslati

2

Nedjelja, 02. Novembar 2008

Urošu želim reći veliko hvala za suosećanje sa porodicama žrtava i na poštovanju istih . Tako se to radi , bravo Uroše . Za mene si veliki ČOVJEK , zato što sa takvima kao ti ima nade za neku bolju budućnost .

scout

Učenik

(10)

  • »scout« je muško

Postovi: 109

Datum registracije: 19.03.2007

Lokacija: Bg

  • Poruku poslati

3

Ponedjeljak, 03. Novembar 2008

svaka cast...
zbog ovakih ljudi ne smemo generalizovati...

Social bookmarks