Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

deja78

Početnik

(10)

  • »deja78« je autor ove teme

Postovi: 1

Datum registracije: 06.05.2010

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 06. Maj 2010

Oralni irigator-Water Jet

Poštovani,
Nažalost svi imamo nekih problema sa zubima i potpuno mi je jasno kako se osećate jer sam i sam imao parodontalnu operaciju gornje i donje vilice. Stručne odgovore ću ostaviti doktorima a ja sam hteo da se javim kako bih vam pomogao da što bolje održavate higijenu vaših zuba jer je to najbolja prevencija od svih bolesti zuba i desni.
Naime, posle operacije doktor mi je predložio da koristim oralni irigator ili tuš (Water Jet), jer je vrlo praktičan za održavanje higijene kod velikih dentalnih džepova, što je bio moj slučaj. Koristim ga već godinu dana i od tada nisam imao nikakvih problema sa zubima ili desnima (kuc, kuc, kuc), desni su mi povratile zdravu boju, nisu više anemično bele (što je pre svega zahluga hirurga, ali i aparata koji i pored svega masira desni)...
Aparat možete naći u Novom Sadu u jednoj radnji i nije skup. Ono što je bitno za ovaj proizvod, za one koji se nisu susreli sa njim mada se on koristi preko 40 godina, jeste da koristi vodeni pritisak kako bi odstranio sve ostatke hrane na mestima koje ne možete očistiti četkicom ili koncem (između dentalnih džepova, oko proteza i mostova, između gusto zbijenih zuba...), otklanja bakterije koje uzrokuju pojavu plaka a što može dovesti do pojave parodontoze. Vrlo je praktičan i za ljude sa protezama i mostovima jer vrlo lako otklanje sve nečistoće sa teško dostupnih mesta.
Ovaj proizvod nikako nije zamena za četkicu za zube nego samo kao dopuna osnovnoj higijeni zuba!
Detaljnije se možete informisati na njihovom sajtu www.admcenter.in.rs

Social bookmarks