Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

p2odavac

Početnik

(10)

  • »p2odavac« je muško
  • »p2odavac« je autor ove teme

Postovi: 1

Datum registracije: 19.12.2012

Lokacija: Sarajevo, BiH

  • Poruku poslati

1

Srijeda, 19. Decembar 2012

P: Stan - Sarajevo - 76m2

Stan se nalazi u stambenoj zgradi,opstina Centar, naselje Skenderija, ulica Fehima ef. Curcica, visoko prizemlje a cine ga
- cetri prostorije,
- wc sa kupatilom
- veliki hodnik
- vlastiti ulaz,

Povrsina stana iznosi 76m2 - u papirima je navedeno 71m2, ali u ovu kvadraturu nije ukljucena povrsina hodnika i vjetrobrana na ulaznim vratima ukupne povrsine 5m2.

Stan posjeduje etazno plinsko grijanje, drvena unutrasnja i vanjska stolarija, podovi laminat i parket.

Lokacija nekretnine je izuzetno atraktivna, nalazi se u centralnoj zoni grada, svojim polozajem ima prednost bilo da se radi o stambenoj ili poslovnoj namjeni.

Svi neophodni elementi za ugodan zivot su u neposrednoj blizini - dva velika supermarketa, pekare, dva vrtica, ambulanta, apoteka, zgrada opstine Centar, Glavna posta, kino Obala Meeting Point, Akademija likovnih umjetnosti, Narodno Pozoriste, setaliste Obala Maka Dizdara, gradski prevoz ...

S aspekta poslovne djelatnosti u blizini se nalazi nekoliko ambasada, zgrada EU, uprava za inspekcijske poslove, KSC Skenderija, Ministarstvo obrazovanja i nauke, zgrada opstine Centar, opstinski, kantonalni i vrhovni sud.

Cijena: 106 000 €

Vise slika na: https://picasaweb.google.com/108384406366626394152

Kontakt: +38761838472 ili mailom prodaja.oglaas@gmail.com

Korišteni tagovi

centar, sarajevo, skenderija, stan

Social bookmarks