Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

sebil

Učenik

(10)

  • »sebil« je autor ove teme

Postovi: 55

Datum registracije: 11.10.2006

Lokacija: swe

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 26. Februar 2009

Pomozimo - cetiri potresna slucaja

Selam alejkum!

Pomozimo ove porodice, kojima je, zaista, potrebna nasa pomoc:

1. Samohrana majka u podrumu sa petero djece - Zavidovici

2. Porodica iz Srebrenice -samohrana majka sa troje djece, kcerka od 19 godina je oboljela o od tumora na mozgu, a i majka je veoma u teskom stanju. Otac djece je umro prije godinu dana od neimastinje.

3. Porodica iz Skoplja (Makedonija) - Zive u garazi u kojoj nema ni poda vec je beton obicni, nema struje, trenutno je zima i hladno je, a ispod tepiha imaju kartone. Povrh svega ovoga, sin im je bolestan i treba da se operise.

4. Mirsada sa sinom - bolesna majka iz Mostara sa, isto tako, bolesnim sinom. Jedva prezivljavaju, ponekad nemaju ni osnovnih zivotnih namjernica.

O ovim slucajevima mozete procitati vise na: http://www.n-um.com/?q=node/2139
***


"Oni koji udjeljuju imanja svoja i noću i danju, tajno i javno, dobiće nagradu od Gospodara svoga; i ničega se oni neće bojati i ni za čim oni neće tugovati." (Kur'an, 2:27)

Pogledajte power point : "Jedno dobro djelo" na: http://www.n-um.com/?q=node/2097

Pogledajte flash "Sadaka": http://www.n-um.com/?q=node/462

Selam!


Social bookmarks