Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Ajla_Bihac

Početnik

(10)

  • »Ajla_Bihac« je žensko
  • »Ajla_Bihac« je autor ove teme

Postovi: 1

Datum registracije: 13.01.2010

  • Poruku poslati

1

Srijeda, 13. Januar 2010

Pomozite Almi iz Bihaca kojoj hitno treba transplantacija srca!

MOLIMO VAS POMOZITE NAM DA SPASIMO ALMIN ZIVOT![B/]

Alma Hadzic je 17-ogodisnja Bosanka koja ima par mjeseci zivota u slucaju da se ne izvrsi transplantacija srca. Bosna i Hercegovina nije clanica Eurotransplanta i zbog toga Almu mozemo staviti na listu cekanja za srce samo uz garanciju da je minimum sredstava od 100,000 Eura, od ukupnog procijenjenog troska od 200,000 Eura, obezbjedjen.

Almina familija je iscrpila sve svoje financijske izvore i vec je u dugovima zbog troskova Alminog dosadasnjeg lijecenja. Almin otac, Elvir Hadzic, je ratni logoras koji je pretrpio 12 operacija da spasi svoj sopstveni zivot i danas zivi sa 100% invaliditeta.

Sanela Diana Jenkins Foundation je prva odgovorila na nas apel za pomoc sa vrlo znacajnom donacijom od 30,000 Eura! Mi smo izuzetno zahvalni Gospodji Jenkins na njenoj podrsci i nadamo se da cete nam se i Vi pridruziti u nastojanju da spasimo Almin zivot!

Vise informacija mozete procitati na slijedecim linkovima :

http://www.bhportal.net/index.php?/pomozimo-almi-hadi
http://www.almatransplantfund.com/

Žiro račun za uplate iz inozemstva:


VOLKSBANKA BH DD, SARAJEVO
SWIFT CODE : VBSABA22
Benificiary acc no: 6006120-223644 EUR
SA NAZNAKOM za HADŽIĆ ALMA
Ajla_Bihac je dodao/la ovu sliku:
  • alma_2.jpg

Social bookmarks