Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Sting Lady

Profesionalac

(10)

  • »Sting Lady« je žensko
  • »Sting Lady« je autor ove teme

Postovi: 752

Datum registracije: 07.08.2005

Lokacija: Kitchener, ON

  • Poruku poslati

1

Petak, 12. Mart 2010

Pozar u OS "Rifat Burdzovic Trsho"

Znam da je Phikret objavio ovo u temi "Vesti iz kraja", ali mislim da treba otvoriti novu temu.

Evo jednog od linkova:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/…%20novopazarsko

Toliko sam besna i ne mogu da verujem u kojem pravcu se razvijaju nashi klinci - osnovci! Ukrasti dnevnike, ukrasti hard-disk za video nadzor i ZAPALITI SHKOLU!!! Ne mogu da verujem!

A na Facebook-u su vec kreirali grupu u kojoj se ponose ovim chinom, sve nepismenjak do nepismenjakovica, nedozreli devojchurci i balavci koji se dive onima ili onome ko je to uradio! Idioti jedni, kad je taj u stanju da zapali shkolu i pokrade shta je pokrao, znate li shta je vama u stanju da uradi?!

Ohhhh, samo se nadam da ce ga uskoro otkriti i da ga nece kaznjavati ni po babu ni po strichevima ni po Sulju ni po Rasimu, nego onako kako zasluzuje!


Ima u meni tmine,
no ima u meni i vedrine,
i moja divna sloga.

emir-RA

Zlatna sredina

(26)

  • »emir-RA« je muško

Postovi: 455

Datum registracije: 03.07.2008

Lokacija: BIH okolina Tuzle

  • Poruku poslati

2

Subota, 13. Mart 2010

Ja sam to sinoć gledao i sjetim se nekih slučajeva kod nas gdje su srdnjoškolci ulijetali u škole pred kraj godine i krali dnevnike. Radilo se o onim srednjoškolcima koji su tad uvidjeli da će ponavljat godinu pa su na takav način pred kraj godine dovodili svoje profesore u veoma tešku situaciju. Al s obzirom da je u Pazaru, u pitanju osnovna škola ne mogu da zamislim da su motivi isti. Prije bih rekao NARKOMANSKA POSLA.
Na vatru odgovori vatrom !

3

Ponedjeljak, 15. Mart 2010

Ja prosto ne mogu da verujem ovome sto citah i gledah. Kuda to plovi nas Novi Pazar?! Uzas. Kad su osnovci u stanju da urade ovakvo nestoi, sta da mislimo tek o starijima?

Primetih da Sting Lady i ja delimo isto misljenje.
"Ti sa svakim lijepo! I trazi da se dobra djela cine, a neznalica se kloni!" (El-'Araf, 199)

Social bookmarks