Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.
Citirano
Orginalno od Bosnjaaak
Ovo si potpuno u pravu ali zasto,zasto samo mi Bosnjaci zaboravljamo ono sto je veoma bitno za nas.Cesto se pitam zasto je to tako?imamo li mi riblji mozak.
Citirano
Orginalno od Manager
Da odmore ljudi krasni .....
Citirano
Orginalno od Manager
E moj Bosnjaaak, ljudi se opamete samo u momentima dok citaju ovo, ili nesto slicno i to traje vrlo kratko, drzi ih samo dok citaju ili sllusaju druge, tada govore sebi da da u pravu su svi pa kako mi ovo ovako, ali posle mozda vec par sati ili par minuta ljudi ponovo sve zaboravljaju... kada ih ponesu dunjalucke "igre"...
Citirano
Orginalno od Bosnjaaak
Nedozvolite bar vi mladi da su Bosnjaci tranzitna etnicka grupa,ucite i strazujte i pisite vi o vama a ne da vam drugi pisu koste i stste.Postujte sebe da bih vas drugi postovali.
Citirano
Orginalno od Bosnjaaak
28051995 godine poginu je jedan od velikih sinova dr.LJubljankic. Bio je Ministar Vanjskih poslova BiH poginuo je jedan ad ljutih kraisnika koji je dao zivot za odbranu svoje drzave.Rahmetli LJubljankic nije kalkilirao odmah je stupio u redove za odbranu svoje jedne jedine Domovine i svog zavicaja,kao i mnogi kraisnici.Trebaju li bosnjaci ponovo da zaborave svoje Heroje?ma iz koga djela zemaljske kugle bili.
Neka mu je rahmet kao i njegovim saborcima Izetu Muhamedagicu,Dr Mensuru Sabulicu,i Fadilu Pekicu
Pamtite ali oprastajte.
Urednik i tehnicka obrada: Nihad Emrovic
©1999-2016 www.novipazar.org - Sva prava zadržana
Forum software: Burning Board®, napravljen od strane WoltLab® GmbH