Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Objektivno

Početnik

(10)

  • »Objektivno« je muško
  • »Objektivno« je autor ove teme

Postovi: 23

Datum registracije: 31.07.2007

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

1

Utorak, 14. August 2007

Sandzacki odbor za zastitu ljudskih prava i sloboda

Obavestenje za javnost


Sandzacki odbor za zastitu ljudskih prava i sloboda realizuje projekat "Pravci razvoja lokalnih organa i podrska demokratizaciji lokalnih struktura" u okviru kojeg se odrzavaju forumi na domacim tv stanicama. Na televiziji Jedinstvo odrzace se forum, drugi po redu, 15.8.2007. godine sa pocetkom od 21 cas. Gosti foruma su predsednica Sandzackog odbora za zastitu ljudskih prava i sloboda Semiha Kacar, nacelnica opstinskog odeljenja za urbanizam i izgradnju Saida Mehmedovic, kopredsednik Sandzackog intelektualnog kruga Ramiz Crnisanin i predstavnik Gradjanskog foruma Muamer Dolovac. Tema foruma je pravo gradjana u praksi a gledaoci ce moci da se ukljucuju i gostima postavljaju pitanja.
Inace, ciljevi ovog projekta su ukljucivanje gradjana u lokalne inicijative i fokusiranje njihovih problema, kao i pronalazenje metoda za njihovo resavanje. U toku realizacije projekta "Pravci razvoja lokalnih organa i podrska demokratizaciji lokalnih struktura" sprovedena su dva istrazivanje kojim je obuhvaceno 600 ljudi iz Novog Pazara, putem kojih su se gradjani izjasnjavali o radu lokalne samouprave, inspekcijskih sluzbi i drugih organa.

ed

Veteran

(61)

  • »ed« je muško

Postovi: 3.336

Datum registracije: 17.12.2002

Lokacija: D

  • Poruku poslati

2

Četvrtak, 16. August 2007

Moze li neko da napise nesto o gore najavljenoj emisiji na TVJ. Sadrzaj, utisci, reakcije ...
Čvrsto je ubijeđen u svoje stavove. Nemojte ga zbunjivati činjenicama!

Social bookmarks