Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Adzo Omer

Početnik

(10)

  • »Adzo Omer« je muško
  • »Adzo Omer« je autor ove teme

Postovi: 14

Datum registracije: 22.06.2010

Lokacija: Novi Pazare

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 29. Juli 2010

Sanoptikum-Alexa


Postovani,

Ja poprilicno natucam englesli,ali ipak ne razumijem ovaj sajt.Zbog cega engleski, a ne bosnjacki ili srpski?Molim moderatora da mi odgovori na imejl:omer.turkovic31@gmail.com, zahvaljujem.

Adzo Omer

Početnik

(10)

  • »Adzo Omer« je muško
  • »Adzo Omer« je autor ove teme

Postovi: 14

Datum registracije: 22.06.2010

Lokacija: Novi Pazare

  • Poruku poslati

2

Četvrtak, 29. Juli 2010

Sandzacki sajtoviPostovani,

Surfajuci po sajtovima zapazio sam jedan notorni nonsens,da je,mnogo "sandzackih"sajtova na engleskom jeziku,a sjedista su im po inozemstvu.Mada poprilicno natucam engleski a, bolje govorim italijanski,ipak ne razumijem kome su ti sajtovi namijenjeni jer su,po onome sto prezentiraju javnosti trivijalni i beskorisni.Naravno, ne zelim se mijesati u nicije nakane i namjere ali,ne bi bilo uputno da predstavljaju Sandzak na taj nacin.
Ovom prilikom moja malenkost javno pohvaljuje "Otvoreni forum"Novog Pazara jer je,zaista na visokom nivou; sa nizom odlicnih tema,ali je i tehnicki usavrsen i jasan,lahko mu se pristupa i lahko se koristi.
Nazalost,to nije slucaj samo sa "nasim"sajtovima" vec, i sa drugim javnim prezentacijama.Ali, necu ovom prilikom o tome.Allahimanet!

Social bookmarks