Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Dax

Učenik

(10)

  • »Dax« je muško
  • »Dax« je autor ove teme

Postovi: 48

Datum registracije: 07.09.2002

Lokacija: Europäische Union

  • Poruku poslati

1

Petak, 14. Februar 2003

Sandzaklija rekorder po broju brakova :)

Bjelopoljac oca mi :) Ja konto Pazarci najveci ljubavnici:)


Ramiz Chorovich iz Bijelog Polja je ccovjek sa najvisse vjenccanih brakova u Crnoj Gori, a vjerovatno i znatno ssire. U svom ccetrdesetogiddsnjem braccnom stazzu sada ssezdesetogodissnji Ramiz u vjenccanom braku je zzivio sa 13 zzena, a joss devet su mu bile nevjenccane supruge. Najkrachi brak Chorovichu je trajao 15 dana, a najduzzi dvadeset godina. Supruge Ramiza Chorovicha bile su sa teritorije bivsse SFRJ i sa jednom od njih ima jednog, a sa poslednjom tri sina. “U knjizi gdje se upisuju vjenccani brakovi na mojoj stranici nije bilo mjesta da se svi ispissu, pa su u Loznoj, gdje sam se registrovao i gdje sam rodjen, otvarali novi list“, kazze. “Ljubav je nessto najveche na svijetu”, kazze jedan od najuspjessnijih ljubavnika Ramiz Chorovich.
Wahnsinn bei Individuen ist selten, aber in Gruppen, Nationen und Epochen die Regel

Giovanni

Profesionalac

(10)

  • »Giovanni« je muško

Postovi: 772

Datum registracije: 13.09.2002

Lokacija: Canada

  • Poruku poslati

2

Petak, 14. Februar 2003

Citirano

Orginalno od Dax
Bjelopoljac oca mi :) Ja konto Pazarci najveci ljubavnici:)


Ja bih se ipak zadrzao na konstelaciji da je on samo rekorder po broju brakova jer broj djece (4) a u odnosu na broj zena s kojima je doticni zivio (22) ne sugerise neku pretjeranu ljubavnu aktivnost. Ocekivah najmanje 20-ro djece i 60 unucadi...
Pozdrav svima
[SIZE=1]Sarajlija rozdenijem, Pazarac podrijetlom, Kanadjanin dekretom!

Homo homini lupus iliti Covjek je covjeku Vucko![/SIZE]

Social bookmarks