Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Shele

Učenik

(10)

  • »Shele« je muško
  • »Shele« je autor ove teme

Postovi: 63

Datum registracije: 08.06.2006

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

1

Ponedjeljak, 12. Juni 2006

Slike: Sandzacke Igre : Sjenica 2003

Jeste da su odavno bile... Josh 2003'eche , ali nije na odmet da se pogleda par fotografija , u pitanju je OK Novi Pazar
Zagrijavanje pred finalnu utamicu..Zagrijavanje pred utakmicu.. u kadru sa leve strane Danijel, Memic, Seceragic...Seceragic na servisu...Mnogo brojni navijaci iz Pazara koji su bodrili plave odbojkase!!Blok Seceragica (mozete da primetite loptu ispod noge igraca u beloj majci)!sto jace udaris jace ti se vrati!:) U Opanak!:-))Seceragic u stilu Betmena !!! :-)Mesa(br.14.) blokira "uvoznog tutinca":-)al ovaj Mesa skaceeeee auuuu!:-)Dvojni blok Memic-Seceragic...Arapovic snazno smecuje (mozete primetiti loptu do same glave igraca u beloj majci) !

Grupna slika Odbojkaskog kluba Novi Pazar sa sandzackih igara u Sjenici :

Stoje s'leve strane : Enko,Aljo,Berko.Raso.Saja,Matovic,Konicanin(Prika),Zatric(trener),Gule..Esko..
Ispod njih: Ckalja,Daka,Ekica,Fikro,a u zadnjem redu...Sadovic.Imamovic,braca Kemal i Enver Seceragic,Dino i ArapovicPut do zlata:

1.OK NOVI PAZAR 2:0 OK FAP LIVNICA PRIJEPOLJE

2.OK NOVI PAZAR 2:0 OK TUTIN

3.OK NOVI PAZAR 0:2 OK SARAJEVO

4.OK NOVI PAZAR 2:0 OK PRIBOJ

5 FINALE - OK NOVI PAZAR 2:0 OK TUTIN

U finale su odbojkasi Novog Pazara deklasirali odbojkase Tutina , samo da napomenem da su za OK TUTIN igrali odbojkasi OK Ribnica iz Kraljeva koji nastupa u I saveznoj ligi Srbije i Crne Gore!!!
NOVI PAZAR PRVAK SANDZACKIH IGARA U ODBOJCI!!!!

Sandzacke igre odrzane od 25-27 jula 2003 godine u Sjenicu.Slike: Enver Seceragic
25-27 jula 2003 godine
Sjenica
Izvor: www.seceragic.co.yu
AMG

Altuna

Majstor

(10)

  • »Altuna« je žensko

Postovi: 1.969

Datum registracije: 14.12.2003

Lokacija: Sandzak

  • Poruku poslati

2

Utorak, 13. Juni 2006

Cula sam da su ove godine Sandzacke igre u Gorazdu. Imal hornih da idemo? Da nije neko planirao mozda da organizuje grupno putovanje?
Sabur ti je da gutas kiselo, gorko i ljuto, a da ti se na licu nista, sem osmjeha, ne vidi.

Shele

Učenik

(10)

  • »Shele« je muško
  • »Shele« je autor ove teme

Postovi: 63

Datum registracije: 08.06.2006

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

3

Utorak, 13. Juni 2006

Odgovor

Sandzacke igre iz godine u godinu polako ali lagano prestaju da budu 'interesantne' ... Kosarka , odbojka , rukomet , fudbal >> sve slabije i slabije .. A ne znam cemu organizovanje Sandzackih igara u Gorazde ? Jesul imali gde dalje da organizuju? Kakve bre Sandacke u Gorazde , to treba da se odrzava u Pazar , Sjenicu i Tutin i samo da se smenjuju gradovi iz godine u godinu . Prosle godine su ulozili preko 100.000 eura u infrastrukturu u Rozaje ( za Sandzacke igre ) , a sad su oni vec druga drzava i sta su postigli tim ? Bolje je da se ulozi u NP , Sjenicu i Tutin nego ulagat u mrtvo Rozaje i u tim drugim selendrama ....

Koliko sam cuo ove godine che da bude bash ocajno sto se tiche pazarskih ekipa ....

AMG

  • »And_U_Price« je muško

Postovi: 1.890

Datum registracije: 28.07.2002

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

4

Utorak, 13. Juni 2006

Pa Sandzacke igre su se nekad upravo i odrzavale izmedju ostalog i u Gorazdu, Visegradu, sandzackim gradovima u uzem smislu... To su bile igre mladih iz vise republika i onda je ime promenjeno u MOSI (Medjuopstinske omladinske sportske igre). Svakako da nece Novi Pazar da ulae u Gorazde ali nije lose da se i ti gradovi i nerazvijene opstine iz BIH ukljuce u ovaj projekat, a zasto je domacinstvo predato Gorazdu, ja ne znam, ali pretpostavljam da vise nema kinte za to u budzetu nase opstine.
Sit Hungry Doesn't Believe

Social bookmarks