Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

onjegin

Početnik

(10)

Postovi: 42

Datum registracije: 04.06.2003

Lokacija: Raska oblast

 • Poruku poslati

21

Srijeda, 11. Juni 2003

Administratore, cinjenica da si Bananamena izbacio sa foruma, a da je predhodnik (Sandzak) ostao ni opomenut, narusava princip ravnopravnosti na forumu... Neko moze i da pomisli da je nacionalna linija... pretpostavljam da ti nije namera... ali... Posle tvoje opaske Sandzak se pokusao izvuci... ali Bananamenu nisi dao ni sansu da se izvuce... To nije najdemokratskije. Bananamen je bio duhovit i dosetljiv, a Sandzak provokativan na pocetku, pa stoga predlazem da se i sada i nije kasno izrekne opomena ovom clanu, ili da se vlari Bananamen da objasni svoje reci.
U suprotnom napusticu forum u naredna 24 casa u znak protesta.
To vam mnogo nece pokvariti atmosferu, ustvari nece sigurno, ali principijelni ljudi drza do principa, zato molio bih da se ovo realizuje, ako ne onda mogu da sumnjam da ti je onaj koji nije opomenut DRUG, prijatelj, rodjak, pa moze pisati sta pozeli... A ostalo da je po nacionalnoj liniji...
Izvinjavam se sto govorim o necemu sto nije u vezi sa temom, ali posto nisi uvazeo argumente jednog od prethodnika da se Sandzaku izrekne opomena, ja sam morao reagovati... :evil:

Administrator

Urednik foruma

(121)

 • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

 • Poruku poslati

22

Srijeda, 11. Juni 2003

Ovo je poslednji prilog u ovoj temi koji se tice opomena.
Bananamen3 je banovan jer je imao vec dve opomene i sad dobio trecu. Znaci ban na 30 dana.
Nikako se ne mogu uporediti ovde izneti prilozi (izjave) njega i clana Sandzak.

Citirano

Originalno od Onjegin
Bananamen je bio duhovit i dosetljiv.


Ukoliko smatras da je deo teksta koji sam izbrisao iz njegovog priloga duhovit onda je svaki nas dalji dijalog suvisan.
Izbrisani deo priloga se nalazi u temi "Korpa za otpatke" i bit ce tamo do veceras, posle cega se isti brise shodno pravilima foruma.
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

hadzied

Profesionalac

(10)

 • »hadzied« je muško

Postovi: 962

Datum registracije: 10.08.2002

Lokacija: Novi Pazar

 • Poruku poslati

23

Četvrtak, 12. Juni 2003

Pozdrav za sve prijatelje foruma.

Kada već počesto pozivaš kako ti reče "forumdžije", da prokomentarišu temu koja je nekako zauzela naopak tok, umesto da svi racionalni i pametni ljudi, daju podršku načelniku novopazarskog Mup-a, mi ovde raspravljamo o opomeni, čini mi se samo još jednoj u nizu koje je uspeo bananamen da dobije, za svoje neodmerene postove, mogao bi se i ti Onjegine uključiti u raspravu, a ne kao nekakav provokator narušavati harmoniju foruma.

P.S.

Nadam se da je prošlo onih 24 sata tvojeg demonstrativnog neučestvovanja na forumu, pa ćeš moći već jednom da daš svoje mišljenje na ovu temu.

Pozdrav :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

PAUK_

Profesionalac

(10)

 • »PAUK_« je muško

Postovi: 735

Datum registracije: 27.08.2002

Lokacija: Ištekan

 • Poruku poslati

24

Četvrtak, 12. Juni 2003

SAOPSSTENJA O SUP-u
NOVI PAZAR (Sanapress)

- Odbor za ljudska prava Rasske oblasti oglasio se saopsstenjem u kome zahteva da se objave rezultati rada specijalne komisije koju je MUP Srbije uputio u Novi Pazar, radi rasvetljavanja premlachivanja Veljka Beloice. Odbor trazzi da sluccaj bude rasvetljen "bez obzira da li se istina nalazi na strani naccelnika SUP-a Suada Bulicha ili na strani Veljka Belojice".

Belijica je optuzzio naccelnika SUP-a Bulicha i policajca Hamdiju Ahmetovicha da su mu naneli tesske telesne povrede 28.maja u SUP-u, a naccelnik Bulich je rekao da su te optuzzbe "gnusne lazzi".

Opsstinski odbor G 17 Plus u Novom Pazaru oglasio se saopsstenjem u kome se osstro protivi zahtevima za smenu nacelnika SUP-a. U G 17 Plus isticcu zalaganje da se rad policije zasstiti od politicckih i drugih uticaja.


onjegin

Početnik

(10)

Postovi: 42

Datum registracije: 04.06.2003

Lokacija: Raska oblast

 • Poruku poslati

25

Četvrtak, 12. Juni 2003

Posto je neko od prethodnika dao zamerku da nisam dao svoje misljenje o temi evo iznosim ga:
Ja sam za smenjivanje nacalnika SUP-a N.Pazar, samo ako su tacni navodi Veljka Beloice, dakle, samo ako se utvrde da su tacni, a Bulic je rekao na konferenciji za novinare da je to laz.
-Ako su tacni navodi, a on slagao rekavsi da je laz-treba da napusti funkciju.
-Ako su netacni navodi Belioce, a tacno ono sto je Bulic rekao, a nastavi uz to da hapsi sve kriminalce, a ne selektivno i da ih pusta, -onda treba da ostane na funkciji jer je solidan nacelnik. -U principu posto moj bliski rodjak radi kao padnik u SUP-u kao inspektor, a po njegovim recima Bulic nije LOS covek, a s obzirom da sam licno razgovarao sa njim nekih 5 minuta i zakljucio da takodje nije los onda bi trebao da nastavi obavljanje funkcije jer je bolje sto je on, nego da opstina ne daj Boze, postavi nekog.
-Zato samo treba da se obelodane rezultati komisije iz Beograda i vidi ko je lagao. -U danasnjem vremenu onaj ko krupno laze, ma kolike mu bile zasluge treba da ide i zatvor!
Vrlo jasno!

Veliki pozdrav!

Administrator

Urednik foruma

(121)

 • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

 • Poruku poslati

26

Četvrtak, 12. Juni 2003

Citirano

- Odbor za ljudska prava Rasske oblasti oglasio se saopsstenjem u kome zahteva da se objave rezultati rada specijalne komisije koju je MUP Srbije uputio u Novi Pazar, radi rasvetljavanja premlachivanja Veljka Beloice.


Posto je ovaj odbor prilicno nov, bar za mene, nisam upucen u to ko ga sacinjava. Da li neko zna da navede ljude po imenu koji cu clanovi tog odbora?
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

juskos

Profesionalac

(10)

 • »juskos« je muško

Postovi: 846

Datum registracije: 29.07.2002

Lokacija: KONYA/ TÜRKIYE/srcem u Novom Pazaru

 • Poruku poslati

27

Četvrtak, 12. Juni 2003

Pozdrav

Mene interesuje kako ce ta komisija utvrditi ko je lagao koji je to metod.

Jedna starna govori jedno druga govori drugo.

U ruci ima lekarske potvrde da je tucen ali kolko ja znam kad nekoga udaris na kozi mu ne ostaje zig ko ga je udario.
Velicina jednog naroda se ne meri brojem ljudstva vec brojem alima

hobbes

Profesionalac

(10)

 • »hobbes« je muško

Postovi: 1.679

Datum registracije: 21.08.2002

Lokacija: izbegavam

 • Poruku poslati

28

Četvrtak, 12. Juni 2003

Odbor za ljudska prava Raške oblasti je zapravo, preimenovan, raniji Odbor za zaštitu Srba Raške oblasti. Njegov predsednik je valjda Dragić Pavlović a jedan od članova je advokat Draško Novović.

Chet-nick

Početnik

(10)

 • »Chet-nick« je muško

Postovi: 1

Datum registracije: 12.06.2003

Lokacija: Novi Pazar

 • Poruku poslati

29

Četvrtak, 12. Juni 2003

EDIT
Prilog izbrisan i prebačen u moderatorsko ćoše.
Prilog nije u skladu sa pravilima foruma, pa molim novajliju da pročita ponovo pravila i ponaša se u skladu sa njima. Za sada toliko, dakle bez opomene, jer se ipak radi o novom članu...početniku

P.S. Uzimajući u obzir da sadržina priloga zadire u tuđu privatnost , smatram da mu nema mesta ni u korpi za otpatke.

SaNdZak

Zlatna sredina

(23)

 • »SaNdZak« je muško
 • »SaNdZak« je autor ove teme

Postovi: 537

Datum registracije: 01.11.2002

Lokacija: Pesterska visoravan/Sandzak

 • Poruku poslati

30

Četvrtak, 12. Juni 2003

Sellam

Ne bih zeleo da se ponovo vracam na pocetak i da razjasnjavam neke stvari i dogadjaje koji su svima jasni. Najprije da bi diskusija koju vodimo dala plodove treba da se dogovorimo da nam emocije ne idu ispred razuma.

Sto se tice odbora za ljudska prava raske oblasti mene interesuje gdje je bio taj odbor prethodnih deset godina kada su predstavnici prethodnog rezima krsili ljudska "bosnjacka"prava na svakom koraku. Kako se u tim vremenima nisu oglasili i osudili sve one koji cinu nasilje pa bilo kojem narodu da pripadaju. Za mene licno bi taj odbor sada bio mnogo ozbiljniji da se tada oglasevo i osudjivo sve one silne troture i namjestene procese protiv bosnajaka a jedna od tih procesa poznat kao proces protiv dvadeset i cetvorice jos traje.
Bicu slobodan da upitam da slucajo taj odbor nisu osnovali mozda clanovi i simpatizeri SPS, SRS i SSJ da bi preko odbora zastitili svoje stranacke interese i pokusali da opstuiraju da bosnjaci i srbi budu procentualno zastupljeni u obnasanju funkcija na javnim mjestima i u drzavnim sluzbama kao u sup-u, zdrastvenom centru, skolama itd.
Poznato mi je da su predstavnici istog odbora prosle godine poslije one utakmice i onog nesretnog dogadjaja isli direktno pokojnom Djindjicu da se zale i da traze prinudnu upravu u Novom Pazaru ili da se teritorija Novopazarske opstine podjeli i da se osnuje jos jedna opstina sa dezevom i ostalim selima. Naravno pokojni Djindjic im je saopstio da oni svoje probleme moraju rjesavati ne u Beogradu kao za vrijeme Milosevica nego u Novom Pazaru kao sto je isto rekao da i Bosnjaci Sandzaka moraju svoje probleme rjesavati u Beogradu a ne u Sarajevu. Ovu djindjicevu poruku ja sam licno razumio kao dijalog i toleranciju tj. da bosnjci i srbi moraju razgovarati i dogovarati se za dobrobit i jednog i drugog naroda a ne ratovati i klati se za dobrobit jednog kruga mafijasa i jednog fasistickog pokreta.

Sto se tice slucaja Beloice, koji je priveden kao krminalac a ne kao srbin, a poznato je nama svima da kriminal, terorizam i fasizam nema naciju i vjeru nego da su kriminalci svi isti i da trebaju odgovarati za svoja dijela pred zakonom. Zato i Bosnajci i Srbi trebaju da se raduju sto se takvi ljudi hapse bez obzira kome narodu pripadaju i da stanu uz svoga nacelnika i da ga cuvaju kao oci u glavi, naravno dok isti sluzi narodu i narodnim interesima.

Sellam
Jede Wahrheit braucht einen Mutigen der sie ausspricht!

 • »And_U_Price« je muško

Postovi: 1.890

Datum registracije: 28.07.2002

Lokacija: Novi Pazar

 • Poruku poslati

31

Četvrtak, 12. Juni 2003

za chet-nick

O korisnice sa zanimljivim nikom! Prvo, da sam ja na mestu nacelnika SUP-a, ti i ja bi se videli na sudu (zato zamoli administratora da obrise tvoj prilog)! I drugo, aki si vec sklon, kako mi to ovde volimo da kazemo, "carsijskim pricama" onda ove tvoje postove (koji lice na textove iz "najtiraznijeg nedeljnika od Vardara do Triglava") mozes pisati na drugom, za to predvidjenom mestu!
Sit Hungry Doesn't Believe

Jasmin

Zlatna sredina

(10)

Postovi: 383

Datum registracije: 02.01.2003

Lokacija: Novi Pazar

 • Poruku poslati

32

Četvrtak, 12. Juni 2003

CHET-NICK TRACARIS


Za Suada Bulica, kvalitet da je dobar ljubavnik nije ni mana ni neka ekstra kvalifikacija za ono cim se bavi, hocu reci to je nebitno za ovu temu o kojoj diskutujemo, odnosno to je njegov privatni zivot (ne ulazim u to da li je ovo istinito ili nije,jer imam preca posla)
-Sto se tice bananamenove "duhovitosti" administrator je pravedno reagovao, jer onakva provokacija je mogla da povuce lavinu provokacija sa druge strane
-Onjegine, slazem se da to treba da se ispita, ali mislim da Suad Bulic ne treba da se smeni, jer je pokazao za sada dobre rezultate
On je realnost, odgovarao nekima ili ne , kao sto bi trebala i MULTIETNICKA POLICIJA da bude realnost, ali to je vec druga tema
ona sanja da sam oprao ruke,da sam obrijan da sam lep..toplo je na jastuku..u polusnu.mirise na dorucak.prijatan glas iz druge sobe javlja:kazu IDEMO

Phikret

Profesionalac

(10)

 • »Phikret« je muško

Postovi: 1.033

Datum registracije: 27.07.2002

Lokacija: http://www.ph-code.com, Treći kamen od Sunca

 • Poruku poslati

33

Četvrtak, 12. Juni 2003

Ah ta Španija!

Pa pošto je dotični novajlija izrekao onu propovetku i sam priznao kako ga potseća na prvu u nizu španskih serija - Rosu Salvaje, ja bih mu predložio da taj svoj dar pisanja scenarija za serije lijepo iznese na tržiše i proda. To njegovo znanje mu niko uzeti ne može. Ja mislim da se i on slaže samnom. xx(

onjegin

Početnik

(10)

Postovi: 42

Datum registracije: 04.06.2003

Lokacija: Raska oblast

 • Poruku poslati

34

Četvrtak, 12. Juni 2003

Evo saopstenja koje sam procitao na sajtu AGENCIJE MOZAIK: www.mozaik.co.yu

Novi Pazar

10.06.2003.g.

Narod traži istinu

Odbor za ljudska prava Raške oblasti zatražio je rezultate rada specijalne komisije MUP-a Srbije koja je povodom rasvetljavanja slučaja prebijanja Veljke Beloice boravila u Novom Pazaru.

U svom saopštenju Odbor traži da se slučaj rasvetli ''bez obzira da li se istina nalazi na strani načelnika SUP-a, Suada Bulića, ili na strani Veljka Beloice.''

Da se podsetimo da je Veljko Beloica optužio načelnika SUP-a, Suada Bulića i policajca (EDIT) Hamdiju Ahmetovića za brutalno prebijanje i nanošenje teških telesnih povreda u prostorijama SUP-a.

OO G-17 plus u Novom Pazaru saopštio je da se oštro protivi zahtevima za smenu načelnika, koje inače dolaze sa svih strana, ističući potrebu zaštite rada policije od političkih i drugih uticaja

onjegin

Početnik

(10)

Postovi: 42

Datum registracije: 04.06.2003

Lokacija: Raska oblast

 • Poruku poslati

35

Četvrtak, 12. Juni 2003

Ponovo pravim jednu digresiju: Preporucujem administratoru da pazljivo procita upis clana Sandzak i da ukoliko isti narusava neke propise ili omalovazava odredjene ljude ili grupe, A OMALOVAZAVA! Reaguje u skladu sa pravilnikom foruma.
Veliki pozdrav za administratora i ostale diskutante!?(

sans

Majstor

(31)

 • »sans« je muško

Postovi: 2.733

Datum registracije: 29.07.2002

Lokacija: Svemir/zemlja/Evropa/SCG/New Pazar

 • Poruku poslati

36

Četvrtak, 12. Juni 2003

svaki član foruma ima pravo da ono što smatra uvredljivim PRIJAVI. Zato , ukoliko u postovima ima nešto uvredljivo, iskoristite prednosti opcije PRIJAVI i ukažite nam tim putem na ono što smatrate uvredljivim.


P.S. Za sada nisam video ni jednu Prijavu nepoželjnog priloga vezanu za postove SaNdZak-a...
Ako nemaš iskustva-prevariće te , a ako imaš - onda već jesu , onda već jesu , onda već jesu... ;)

i ... bode mi oči

... al lahko je tebi kad imas olovku sa gumicom

Giovanni

Profesionalac

(10)

 • »Giovanni« je muško

Postovi: 772

Datum registracije: 13.09.2002

Lokacija: Canada

 • Poruku poslati

37

Četvrtak, 12. Juni 2003

Citirano

Orginalno od PAUK_
SAOPSSTENJA O SUP-u
NOVI PAZAR (Sanapress)

- Odbor za ljudska prava Rasske oblasti oglasio se saopsstenjem u kome zahteva da se objave rezultati rada specijalne komisije koju je MUP Srbije uputio u Novi Pazar, radi rasvetljavanja premlachivanja Veljka Beloice. Odbor trazzi da sluccaj bude rasvetljen "bez obzira da li se istina nalazi na strani naccelnika SUP-a Suada Bulicha ili na strani Veljka Belojice".

Belijica je optuzzio naccelnika SUP-a Bulicha i policajca Hamdiju Ahmetovicha da su mu naneli tesske telesne povrede 28.maja u SUP-u, a naccelnik Bulich je rekao da su te optuzzbe "gnusne lazzi".

Opsstinski odbor G 17 Plus u Novom Pazaru oglasio se saopsstenjem u kome se osstro protivi zahtevima za smenu nacelnika SUP-a. U G 17 Plus isticcu zalaganje da se rad policije zasstiti od politicckih i drugih uticaja.
Hvala Pauku na infomaciji, da konacno i ja skuzim o cemu se tu radi...

Citirano

Orginalno od sans

EDIT
Prilog izbrisan i prebačen u moderatorsko ćoše.
Prilog nije u skladu sa pravilima foruma, pa molim novajliju da pročita ponovo pravila i ponaša se u skladu sa njima. Za sada toliko, dakle bez opomene, jer se ipak radi o novom članu...početniku

P.S. Uzimajući u obzir da sadržina priloga zadire u tuđu privatnost , smatram da mu nema mesta ni u korpi za otpatke.


Hm...Sad se ja osjecam uskracen za ovaj prilog i ne znam kako da reagujem jer ga neima ni u korpi za otpatke. Ideja korpe koju predlozih jeste bila da odlozimo stvari u nju na 24h a onda da je ispraznimo. Kao i u pravom zivotu, bacis nesto u kantu i tu je dok je smetlari (bez ikakve insinuacije, molim, prema moderatorima) ne odnesu. Sans-e mozda si mogao da stavis zvjezdice umjesto imena prozvane osobe. Ali imam povjerenja u tebe da si pravilno odmjerio. I zasto ne opomena cak i ako se radi o pocetniku?

Citirano

Orginalno od sans
svaki član foruma ima pravo da ono što smatra uvredljivim PRIJAVI. Zato , ukoliko u postovima ima nešto uvredljivo, iskoristite prednosti opcije PRIJAVI i ukažite nam tim putem na ono što smatrate uvredljivim.


P.S. Za sada nisam video ni jednu Prijavu nepoželjnog priloga vezanu za postove SaNdZak-a...


Znas meni ta opcija prijavi izgleda suvise privatno i kosi mi se neako sa otvorenoscu foruma(samo moje misljenje) i mozda ce nekima izgledati da ima protekcije prilikom prijave (u sta ja naravno ne vjerujem) jer vidim dosta raje se na forumu zna i privatno. I dalje tvrdim, sad vec potkrijepljeno vijescu agencije Sanapress da je nazivati Odbor za ljudska prava Raške oblasti cetnicima (ili tog gospodina Belojicu) u najmanju ruku uvrijedljivo. Cijenim da bi nazivanje organizacije Bosnjaka, gospodina Bulica (pa cak i novoosnovane) teroristima Al-Quaide ili zadrtim fundamentalistima bilo ravno ovoj izjavi. Zar je vazno da li ces koristiti tu opciju ili postirati u forumu zahtijevajuci opomenu? Meni svakako ta opomena zadovoljiti nece ali ima ljudi koje hoce sigurno.

I na kraju, ako covjek radi svoj posao njegov privatni zivot je najmanji problem za drzavu, region, grad. Ako se dokaze da je kriv - kriv je, sjetimo se stare izreke da je bolje pustiti 100 krivih na slobodu nego okriviti jednog nevinog. Neka ljudi rade svoj posao, pravna drzava (makar na papiru) dozvoljava presavijanje tabka i tuzenje pojedinaca i drzave pa zasto ne dati tu mogucnost LJudima i pokazati im da su/nisu u pravu.

Pozdrav svim dobrim LJudima
Giovanni[SIZE=1]Sarajlija rozdenijem, Pazarac podrijetlom, Kanadjanin dekretom!

Homo homini lupus iliti Covjek je covjeku Vucko![/SIZE]

DjordjeRd

Profesionalac

(10)

 • »DjordjeRd« je muško

Postovi: 854

Datum registracije: 26.07.2002

Lokacija: Novi Pazar, 43.1370N, 20.5120E

 • Poruku poslati

38

Četvrtak, 12. Juni 2003

Eto, ja prijavih SaNdZak-a. Nema potrebe za uzimanjem četnika u usta bez ikakve potrebe. Vidite šta se izrodilo iz ove teme (dobra tema, provokativno sročena). Uz pomoć Bananamena, i pomalo moje malenkosti, eto problema.

Traži se opomena za SaNdZak-a...
Ovaj član foruma želi da se, ovim putem, javno odrekne prava i obaveza čitanja i komentarisanja tema u forumima 'Politika' i 'Religija', i možete smatrati da nije kompetentan za takvu vrstu sadržaja u javnom mediju kakav je Internet. Svaka aluzija ili komentar na gornje rečenice će biti ignorisana od strane autora. Hvala na razumevanju.

P.S. 37!

Administrator

Urednik foruma

(121)

 • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

 • Poruku poslati

39

Četvrtak, 12. Juni 2003

Citirano

Orginalno od onjegin
Evo saopstenja koje sam procitao na sajtu AGENCIJE MOZAIK: www.mozaik.co.yu


Informacija je originalno objavljena od SANAPRESS-a, a u citatu pomenuta agencija, ju je malo "nasminkala".

Iz tog razloga je "sminka" skinuta u prilogu od onjegin-a .
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Administrator

Urednik foruma

(121)

 • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

 • Poruku poslati

40

Petak, 13. Juni 2003

Dragić Pavlović, predsednik Odbora, nekada član radikala, a danas ga, kaže, radikali ne zanimaju.

Na pitanje cime se bavi:
- Ja sam srpski nacionalista - tvrdi Dragić Pavlović.

[SIZE=1]Dva gore navedena citata su preuzeta iz priloga na Serbian Yellow Pages od autora: Vesna Tašić [/SIZE]

Moje licno i slobodno poimanje gore navedenog:
"Nekad sam bio cetnik ali me cetnici danas vise ne zanimaju"
Izgleda mi licno da Sandzak ipak nije bas 'napamet' napisao uvodni prilog.


Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Social bookmarks