Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

DjordjeRd

Profesionalac

(10)

  • »DjordjeRd« je muško
  • »DjordjeRd« je autor ove teme

Postovi: 854

Datum registracije: 26.07.2002

Lokacija: Novi Pazar, 43.1370N, 20.5120E

  • Poruku poslati

1

Ponedjeljak, 21. Juli 2003

SMIN pristup

Čuknite ime ove teme u Google pa malo pregledajte šta će da se ispili. Sve će nas zanimati iskustva i eventualni problemi ili pitanja.

Trenitno sam na Beotelovom 042/110-110 i lepo radi. Malo se joguni sa nekim ISDN varijantama ali će to valjda leći...
Ovaj član foruma želi da se, ovim putem, javno odrekne prava i obaveza čitanja i komentarisanja tema u forumima 'Politika' i 'Religija', i možete smatrati da nije kompetentan za takvu vrstu sadržaja u javnom mediju kakav je Internet. Svaka aluzija ili komentar na gornje rečenice će biti ignorisana od strane autora. Hvala na razumevanju.

P.S. 37!

SuddenDeath

Zlatna sredina

(10)

  • »SuddenDeath« je muško

Postovi: 252

Datum registracije: 25.07.2006

Lokacija: Milky Way....

  • Poruku poslati

2

Srijeda, 10. Januar 2007

Po mom ISPu (NeobeeNet) cena SMINa po impulsu je od Avgusta 2006. (cini mi se) jeftinije od cene lokalnog razgovora.. L.R. je 12 din/h cini mi se, a ovo je kao 9 dinara/h. Hodi mu ga znadi dal je to istina...
There I am, on the road again. There I am, up on the stage, there I go, playin' the star again, there I go, turn the page..

Social bookmarks