Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

SaNdZak

Zlatna sredina

(23)

  • »SaNdZak« je muško
  • »SaNdZak« je autor ove teme

Postovi: 537

Datum registracije: 01.11.2002

Lokacija: Pesterska visoravan/Sandzak

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 28. Novembar 2002

Sodoma - GRAD PROKLETIH


Sodoma - GRAD PROKLETIH... hoce li to postati CIJELI SVIJET ?

Strašna povijest Sodome... grada prokletih i na strašnu smrt osuðenih, pouka je ljudima za sva vremena. Ali današnji covjek drsko prkosi nebu!

Tvrdeci da je pederluk dobar, i da Sodomljani, u stvari bijahu "dobri" 'cvecke' od ljudi! A zao, po zapadnim, suvremenim "teološkim" tumacenjima (pedera) - je Bog!


Što Sodomljanima i Gomoranima nije dao "uživati" i da muce i ubijaju druge, koji nece njihov zlocin!


Današnji svijet - napose tzv. "liberalni" tzv. "kršcanski" iz godine u godinu, iz mjeseca u mjesec, postaje sve mracnije mjesto za življenje. Postaje vec i strašniji od Sodome. Otvoreno se gaze ljudska prava nepedera... a forsiraju se prava opskurne manjine - psihicki bolesne i kriminalne, kojoj je mjesto samo na dva mjesta na planetu: ili u ZATVORU ili na PSIHIJATRIJI !


Malo po malo, tzv. "prava" uništavaju i zadnju iskru božanskog u covjeku! Islamski svijet se još donekle opire... dokle ce...?

A zapad je vec gotov.

Vjerujete li da ce cijeli ovaj svijet uskoro postati jedna velika LUDNICA... Sodoma... u polju gomorskome...?


Vjerujte li da ce tada doci kraj?

Vjerujete li da ce Svemoguci Bog biti prisiljen uništiti to carstvo zla, i sve one koji su ga stvarali, koji su šutjeli i koji su se pravili da ih se ne tice?

Vjerujete li da je uništenje cetiri grada u drevnoj Sodimskoj dolini (danas - Mrtvo more) bila pretslika konacnoga uništenja svijeta... kad se iskvari do granice... kad više nema povratka... i kad ljudska bica izgube božansko oblicje i postanu - zvjerad i životinje... opsane po one koji su ostali vjerni Bogu...??

Vjerujete li da Bog nece dopustiti da se prede granica Njegove strpljivosti... ?Jede Wahrheit braucht einen Mutigen der sie ausspricht!

Social bookmarks