Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

PAUK_

Profesionalac

(10)

  • »PAUK_« je muško
  • »PAUK_« je autor ove teme

Postovi: 735

Datum registracije: 27.08.2002

Lokacija: Ištekan

  • Poruku poslati

1

Srijeda, 18. August 2004

Sta najvise zamerate svojoj stranci?

Ova tema nije predvidjena za sablonsko izjasnjavanje pripadnosti i pozitivnih osobina vasih politickih predstavnika. Vec je vise pokusaj da se pokrene prica o politici na jednom visem nivou. Uopste nije vazno isticati kojoj stranci pripadate, vec istaci ono sto vam smeta kod vasih politickih reprezenata, a oni ce se tu sigurno prepoznati.

Ja sam u anketi naveo pet razloga koje sam u trenutku postiranja smatrao relevantnim, i zbog toga sam otvorio i opcciju "nesto drugo", tj. druge zamerke koje mozete precizirati vasim postom. Nadam se da ce se naci dosta pozitivnih kritika, i da ce ova tema doprineti formiranju sto kvalitetnije politicke scene, u skorije vreme.

Pre nego sto pocnemo, molio bih sve stare i mlade forumase da ovu temu postede politickog marketinga. Unapred zahvalan.

Brzi

Učenik

(10)

  • »Brzi« je muško

Postovi: 119

Datum registracije: 30.06.2003

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

2

Srijeda, 18. August 2004

Stranci koju ja trenutno podrzavam, tj DSSu zameram sporost u sprovodjenju svojeg programa. Inace sto sam mogao da primetim ucestvujuci na ovom forumu veoma mali broj ljudi zamera nesto stranci koju podrzava. Najekstremniji primer je Gerilac , koji ide cak toliko daleko, da veruje u bogom danu duznost lidera svoje stranke da vlada nad pripadnicima njegovog naroda i u njegovu bezgresnost. To je po meni uzdizanje politicara na nivo bozanstva - status kakav su odprilike imali faraoni u drevnom egiptu ili recimo Papa u Vatikanu.

  • »And_U_Price« je muško

Postovi: 1.890

Datum registracije: 28.07.2002

Lokacija: Novi Pazar

  • Poruku poslati

3

Srijeda, 18. August 2004

Posto nisam clan nijedne partije, pitanje bih preinacio u "Sta zameram stranci koju simpatisem". Zameram joj nekriticnost u odabiru clanova, narocito mladjeg kadra jer poznajuci situaciju sticem utisak da je podmladak tu, samo zato sto nema drugog nacina da potrosi svoje vrijeme. Ipak, u poslednje vrijeme ima pomaka i u tom pogledu pa se nadam da ce stvari doci na svoje mesto.
Sit Hungry Doesn't Believe

Social bookmarks