Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

melem

Početnik

(10)

  • »melem« je autor ove teme

Postovi: 6

Datum registracije: 11.09.2004

  • Poruku poslati

1

Subota, 11. Septembar 2004

Sukob pristalica SDP i SDA

Vest prenosi agencija BETA, a objavio ju je B92 :

Novi Pazar -- U sukobima pristalica SDA i SDP u Novom Pazaru, u subotu, dve osobe su teže povređene.

Prema rečima dežurnog lekara, u bolnicu su primljeni jedna žena s prostrelnom ranom u predelu vrata i jedan muškarac, koji će najverovatnije biti prebačen u Beograd jer ima prostrelnu ranu u blizini kičmenog stuba. Policija u Novom Pazaru za sada ne želi da daje informacije u vezi sa današnjim sukobima u tom gradu.

Predsednik Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić je rekao da je grupa građana, koja je prisustvovala predizbornom skupu Stranke demokratske akcije u Novom Pazaru, napala stranačke prostorije SDP-a u tom gradu.
On je rekao da su napadači bili u koloni automobila koja je iz Tutina došla na predizborni skup SDA u Novom Pazaru i da su u više navrata pucali u pravcu stranačkih prostorija SDP-a, nakon čega je nastala opšta tuča.

Prema Ljajićevim rečima, policija je reagovala tek nakon pola sata po izbijanju sukoba, tako da su aktivisti SDP-a bili primorani da napadače oteraju kamenicama.

Administrator

Urednik foruma

(121)

  • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

  • Poruku poslati

2

Subota, 11. Septembar 2004

Tema zatvorena

Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Social bookmarks