Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

1

Četvrtak, 02. Oktobar 2003

teleport pro installer

Vrlo mocna alatka. Website extractor. Pomocu teleport pro installera, vrlo lako, mozete da prebacite kompletan, skoro bilo koji, web site sebi na komp kompletan sa svim filovima koje u sebi sadrzi. Mozete da se odlucite za opciju da izvucete samo text sa neke strane, ili samo fajlove, ili sve kompletno. Sve sto treba da uradite jeste ispratite par koraka pri popunjavanju 'zelja' koje zelite ispunjene. Sajt posle mozete da imate na kompu i da ga izucavate do mile volje i bez konekcije (naravno bez stvari koje bi se posle toga na sajtu menjaju). A da ne pricam da je to vrla precica da modificiranjem gotovog sajta napravite svoj :D.

Ja ga imam, a ukoliko utrdim da je stvarno freeware, i adminu se svidi, moze se postavit za download na forumu.
mogu ja da se potpisem i bolje...

@ngi3

Zlatna sredina

(10)

  • »@ngi3« je žensko

Postovi: 453

Datum registracije: 29.07.2003

  • Poruku poslati

2

Petak, 03. Oktobar 2003

Fingers stvarno si CAR!!
Bas mi treba tako neso. znas, moj comp nema konekcije.
Na faxu imamo besplatan pristup internetu od jutra do veceri, te nam zato u domu ne dozvoljavju to. A dom je u Uni kompleksu... (da bismo vise vremena posvetili kodiranju programa, kaze nas direktor).

Tako bih ja preko USB memory mogla prenositi potrebne Website na svoj comp.

p.s. Anketa:
Za download???
Za, za!
Naucila sam...
Najlaksi nacin da kao osoba rastem jest da se
okruzim ljudima koji su pametniji od mene

3

Petak, 03. Oktobar 2003

Ako moze da stane kompletan site na usb super bi ti to bilo. Jer stvarno mozes da skines kompletan site, i posle mozes da ga istrazujes isto kao da si na netu, samo sto pretraga po njemu ide i brze jer su ti svi fajlovi na kompu.
Tebi moze da bude problem da instaliras to na kompijutere na faxu ukoliko je sutednski nalog ogranicen. No, opet sigurno ima nacina da se koristi. Ako nekom treba mogu ga poslati i na mail (ne znam jel ovo zabranjeno da se kaze... a pogotovu zato sto kazem da mi se cini da se isti program svrstava u freeware.. provericu). Installer ne zauzima manje od 1mb te ga mogu i mailom slati.
mogu ja da se potpisem i bolje...

4

Petak, 03. Oktobar 2003

Salji. :]
"Ti sa svakim lijepo! I trazi da se dobra djela cine, a neznalica se kloni!" (El-'Araf, 199)

Social bookmarks