Registracija Kalendar Cesto postavljena pitanja Pretrazivanje Lista clanova Moderatori i administratori Statistika Chat Portal Pocetna stranica
Otvoreni Forum - Novi Pazar » Biznis » Mali oglasi » Trazim Kucu ili Stan, u Novom Pazaru » Zdravo gost [registruj se | prijavi se ]
« Prethodna tema Naredna tema » Izgled za stampanje | Posalji prijatelju | Ubaci temu u favorite
Zapocni novu temu Napisi odgovor
Autor
Prilog
behoED
Novajlija

Clan od: 03 2006
Prebivaliste: Germany

Nivo: 15 [?]
Poeni iskustva: 6531
Sledeci nivo: 7465
21%

Prilozi: 4

Oceni korisnika

Pokretac teme

behoED je offline
 Trazim Kucu ili Stan, u Novom Pazaru Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od behoED Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Pozdrav svima,

trazim za moju Majku, Stan ili Kucu u Novom Pazaru.

Morete mi Poslati preko privatne Poruke, ili ovde upisite infomaciju.

Molim vas nemojte mi neke Supe, ili Karantije pokasati.

Trebalo bi mi i Podazi neke, jer to trebam mojoj majki kasati, gde, sta, koliko odkad i tako dalje.

Hvala svima za pomoc !!

Ovaj prilog je obradio/la behoED u 22.03.2006, 11:26

22.03.2006, 07:04 Statistika za behoED Profil za behoED Upisi behoED u listu prijatelja Poslaji Email za behoED Bookmark and Share
global
Profesionalac

Clan od: 11 2005
Prebivaliste: novi pazar

Nivo: 34 [?]
Poeni iskustva: 677250
Sledeci nivo: 677567
28%

Prilozi: 385

Oceni korisnika
Broj ocena: 17
Pros. ocena: 5.82
Broj ocena: 17 - Prosecna ocena: 5.82

global je offline
  Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od global Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Pa reci nesto konkretnije.Da li ces da kupis ili samo iznajmis kucu ili stan?Za gotov novac ili preko stambenog kredita?Koji ces deo grada?
....

22.03.2006, 09:49 Statistika za global Profil za global Upisi global u listu prijatelja Poslaji Email za global Bookmark and Share
behoED
Novajlija

Clan od: 03 2006
Prebivaliste: Germany

Poeni iskustva: 6531
21%

Prilozi: 4

Oceni korisnika

Pokretac teme

behoED je offline
  Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od behoED Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Da kupim, u centru grada!
More i LUG.

22.03.2006, 10:20 Statistika za behoED Profil za behoED Upisi behoED u listu prijatelja Poslaji Email za behoED Bookmark and Share
smeker
Viking

Clan od: 09 2004
Prebivaliste: Novi Pazar

Nivo: 38 [?]
Poeni iskustva: 1306168
Sledeci nivo: 1460206
39%

Prilozi: 597

Oceni korisnika
Broj ocena: 22
Pros. ocena: 5.5
Broj ocena: 22 - Prosecna ocena: 5.5

smeker je offline
  Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od smeker Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

U lugu stan od 68 m2 pa ako si zainteresovan javi mi se na pp

22.03.2006, 12:57 Statistika za smeker Profil za smeker Upisi smeker u listu prijatelja Poslaji Email za smeker Homepage von smeker Dodajte smeker u Vasu kontakt listu Bookmark and Share
komsinicaa
Novajlija

Clan od: 02 2007
Prebivaliste: Swansea, UK

Nivo: 10 [?]
Poeni iskustva: 1293
Sledeci nivo: 1454
0%

Prilozi: 1

Oceni korisnika

komsinicaa je offline
 kuca na prodaji Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od komsinicaa Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

cao,

ja imam kucu na prodaji. ako si zainteresovan javi mi se na e-mail Binasa78@yahoo.com

25.02.2007, 13:25 Statistika za komsinicaa Profil za komsinicaa Upisi komsinicaa u listu prijatelja Poslaji Email za komsinicaa Bookmark and Share
ivan
Novajlija

Clan od: 08 2008
Prebivaliste:

Poeni iskustva: 6781
86%

Prilozi: 9

Oceni korisnika
Broj ocena: 1
Pros. ocena: 1
Broj ocena: 1 - Prosecna ocena: 1

ivan je offline
 prodaja kuce Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od ivan Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Ako te interesuje kuca 200km2, u najlepsem delu Novog Pazara, urbanizovano, sa ulicom sirokom 6m, trotoari, ulicna rasveta, mir i tisina, gde ce ti komsije biti posteni i fini ljudi...
Javi se na milosevicivan@hotmail.com

17.08.2008, 14:11 Statistika za ivan Profil za ivan Upisi ivan u listu prijatelja Poslaji Email za ivan Bookmark and Share
Eritrocit
Clan
Opomene: 1

Clan od: 12 2009
Prebivaliste: Beograd

Nivo: 17 [?]
Poeni iskustva: 11129
Sledeci nivo: 13278
27%

Prilozi: 42

Oceni korisnika
Broj ocena: 8
Pros. ocena: 3.38
Broj ocena: 8 - Prosecna ocena: 3.38

Eritrocit je offline
Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od Eritrocit Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Kao prvo, ocigledno je da vas lik zvani "BehoED" tripuje i da nema veze sa tim sto pise.
Kao drugo, ocigledno je da se komsinica Binasa registrovala na forum samo da bi prodala svoju oronulu kucu, koja se cak ni ne vodi na nju.
Kao trece, Ivan je car Napred, Ivane...uvali tu "kucu u mirnom delu grada Novog Pazara"...

09.02.2010, 03:03 Statistika za Eritrocit Profil za Eritrocit Upisi Eritrocit u listu prijatelja Poslaji Email za Eritrocit Bookmark and Share
Mandelbrot
Trostruki-As

Clan od: 05 2009
Prebivaliste: Novi Pazar

Nivo: 24 [?]
Poeni iskustva: 77039
Sledeci nivo: 79247
54%

Prilozi: 156

Oceni korisnika
Broj ocena: 14
Pros. ocena: 4.86
Broj ocena: 14 - Prosecna ocena: 4.86

Mandelbrot je offline
  ;) Napisi odgovor Odgovor sa citatom Prilog promeniti/ponistiti Nadji jos priloga od Mandelbrot Prijavi moderatoru ovaj prilog     IP adresa Idi na pocetak ove stranice

Citat:
Orginalno od Eritrocit
Kao prvo, ocigledno je da vas lik zvani ''BehoED'' tripuje i da nema veze sa tim sto pise.
Kao drugo, ocigledno je da se komsinica Binasa registrovala na forum samo da bi prodala svoju oronulu kucu, koja se cak ni ne vodi na nju.
Kao trece, Ivan je car Napred, Ivane...uvali tu ''kucu u mirnom delu grada Novog Pazara''...

Oglas je pre cetiri godine... samo opusteno.

Ovaj prilog je obradio/la Mandelbrot u 09.02.2010, 16:25

09.02.2010, 16:05 Statistika za Mandelbrot Profil za Mandelbrot Upisi Mandelbrot u listu prijatelja Poslaji Email za Mandelbrot Homepage von Mandelbrot Bookmark and Share
  « Prethodna tema Naredna tema »
Zapocni novu temu Napisi odgovor
Idi na:

Urednik i tehnicka obrada: Nihad Emrovic
©1999-2009  www.novipazar.org - All Rights Reserved
Statut foruma

Ova strana je generisana za 0.083 Sekundi, od cega 0.026 Sekundi otpada na 65 MySQL upita.