Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.
Citirano
Orginalno od boshnjak1
kaze dr, da nije Allah dao ultrazvuk porodjaj se ne bi mogao izvesti kako treba.
imal ko da mi rekne nesto vise o tome?
Citirano
Orginalno od pink @ ed: ne znam za ime ovo dvoje cute kao jos razmisljaju... apropos imena sta je sa imenom Ermin? Je li muslimansko?/QUOTE]
Ups, gdje me nadje. Nemam pojma. Imas li onu knjizicu sa spiskom imena? Ako nemas vidjet cu da se informisem, ako je hitno.
A znaci musko je. Neka, neka. Jedan moj prijatelj bi stalno govorio: Kad se dijete radja najbitnije je da je zdravo i da je musko
.
Nego, kad vec govorimo o ultrazvuku ja ti imam pozamasno iskustvo sa njim. Tako je pred teci porodjaj moje zene doktorka gledajuci na ultrazvuk tvrdila da ce biti zensko. Izadjemo iz ordinacije a zena sva sretna sto ce najzad dobiti cerku. Ja joj kazem: 'Sacekaj samo pa ces vidjeti da je ipak musko. Fino se vidjelo, ne znam sta bi doktorki.' Zena me pogleda u smislu: 'Eh, ti znas bolje od doktorke specijaliste.' I naravno, bi musko.
Urednik i tehnicka obrada: Nihad Emrovic
©1999-2016 www.novipazar.org - Sva prava zadržana
Forum software: Burning Board®, napravljen od strane WoltLab® GmbH