Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Abfangjäger

Zlatna sredina

(10)

  • »Abfangjäger« je muško
  • »Abfangjäger« je zabranjen
  • »Abfangjäger« je autor ove teme

Postovi: 556

Datum registracije: 03.05.2004

  • Poruku poslati

1

Petak, 07. Oktobar 2005

Vasa dvadesetcetvorno sahatna zapazanja u zapisu od pet minuta

Svako malo desi se da zapazimo nesto iz naseg okruzenja. Za to je dovoljno jedostavno izaci vani i verujem da posle svake setenje ima vrednih zapazanja :D

Danas setajuci gradom zapade mi u oko cinjenica da svaka znena ako ne u obe ruke onda barem u jednoj nosi po jednu kesu :) , dok muskarci uglavnom setaju "mahajucim rukama" 8) me included ;).

Onda sam u U-Bahn-u sreo jednu interesantu cigansku familiju :D . . Svi su bili bezprekorno "upicanjeni", muskarci imadose markirana odela a devojke neke svilene kosulje. Jelte ? prava gospoda :D. Ali im se ipak izgleda vozna karta ucinjela ko luksuz pa bijahu organizovani tako sto je jedan stajao na vratima U-Bahn-a (metro) da bi mogao upozoriti ostalu " gospodu" na svojim sedistima :D o mogucoj opasnosti kontrolera. E bilo je pravo zabavno i smesno ih videti kako svi od jednom bez gentlemesko-damskih manira brze bolje napustise U-Bahn posle dojavljenje opsanosti. :D . Ma cigani su ipak carevi :) .
Vertrauen ist, einem Menschen sogar dann glauben zu können, wenn man genau weiß, dass man an seiner Stelle lügen würde!

Social bookmarks