Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

sasa011

Početnik

(10)

  • »sasa011« je muško
  • »sasa011« je autor ove teme

Postovi: 1

Datum registracije: 07.01.2010

Lokacija: Beograd

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 07. Januar 2010

Vision - 100% prirodni vitamini i minerali

Ovom prilikom bih Vam preporučio proizvode kompanije VISION, lidera u wellness industriji.

Kompanija se bavi proizvodnjom visokoefikasnih, biološki aktivnih dodataka hrani (BAD), klinički ispitanih na pet klinika u Rusiji, testiranih na VMA i preporučenih od strane ruskog Ministarstva zdravlja, Svetske Zdravstvene Organizacije, Međunarodnog Crvenog Krsta i UNICEF-a.

Proizvodi se izrađuju po najstrožem svetskom standardu, standardu GMP (Good Manufacture Practice). Po tom standardu, ovi proizvodi prolaze preko 20.000 kontrola, dok se ne dobije gotov proizvod.

Sve komponente u proizvodima su 100% prirodne, ekološki čiste i predstavljaju spoj ruske nauke i zapadne tehnologije u službi zdravlja.
Celokupna serija proizvoda je usmerena ka ishrani i zaštiti organizma na ćelijskom nivou kroz uspostavljanje ćelijskog metabolizma, što predstavlja sigurnu zaštitu zdravlja, a dužom upotrebom pomaže i kod autoimunih oboljenja.

Različitim kombinacijama široke palete VISION proizvoda rešavaju se: pritisak, migrena, nervoza, holesterol, alergije, šećer, nesanica, problemi sa organima za varenje, poremećaj funkcije štitne žlezde, loša krvna slika, zakrčenje krvnih sudova, potencija...

Zahvaljujući postignutim rezultatima kompanija VISION je višestruko nagrađivana. Dva proizvoda, kao dodatak lekovima, su uvršćeni u program Svetske Zdravstvene Organizacije u onkologiji i radiologiji.
Medicinska kozmetika Kompanije je na poslednjem sajmu kozmetike u Parizu osvojila tri zlatne medalje.
Kompleks minerala i vitamina namenjen deci je već tri godine za redom nagrađivan od strane UNICEF-a kao najbolji proizvod.

Proizvodi se koriste u celom svetu, a 2002. proizvod je ušao u ruski kosmički program.

Komplekse VISION vitamina i minerala koriste vrhunski sportisti, svetski i olimpijski šampioni.

O svemu se detaljno možete informisati na sajtu www.vision-serbia.com.

Kontakt telefon: +381656588655
E-mail: sasa@vision-serbia.com

Social bookmarks