Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Gyerzelez

Zlatna sredina

(10)

  • »Gyerzelez« je autor ove teme

Postovi: 187

Datum registracije: 25.06.2003

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 28. August 2003

WARNING!!! Devon-ov website

Sellam

Jedan maleni savjet od mene. Ako vas sluchajno shejtan navede da iz radoznalosti provjerite neki od navedenih homepages nashih ko-forumasha, ja bih vam savjetovao da ne idete na onu koja je listirana pored korisnichkog imena Devon - www.weepingangel.cjb.net.

Shta se meni desilo je to da sam, kad sam kliknuo na link za njegov homepage, odjednom bio bombardiran sa oko najmanje mali milion novih IE windows - 'nako poput WAREZ site-ova. Skripta za homepage se i zove "crash".

Znachi, neke ovdje boli #%#&@ shta ce biti s' PC onima koji odu na ovu J$^*&%& stranu. Shta mi nije jasno je ko bi ovako neshto uradio ako ima i kap ljudskosti. Mozhda je Devon-u ovo shala, ali danas kada svako placha license za OS i ostale programe pa i online vrijeme, nemoramo valjda ljudima praviti probleme.

Ako dolazite na ovu site s' posla ja bih vam savjetovao da preskochite Devon-ovu stranicu jer, ako vam je boss-ov Proxy Server Security setovan kao nash, imate dobru shansu da u najboljem sluchaju dobijete prvu i posljednju opomenu.

Sellam

Gyerzelez

Administrator

Urednik foruma

(121)

  • »Administrator« je muško

Postovi: 2.598

Datum registracije: 21.07.2002

Lokacija: Frankfurt

  • Poruku poslati

2

Četvrtak, 28. August 2003

Hvala Gyerzelez, uklonio sam mu ovaj link iz profila. Ponavljanje ovakvih stvari ubuduce povlaci opomenu.
Sve je ovo samo igra! Nema tog foruma koji je vrijedan Vasih zivaca! / Dokoni umovi - Sejtanska igralista

Social bookmarks