Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

winsoft

Početnik

(10)

  • »winsoft« je autor ove teme

Postovi: 1

Datum registracije: 21.08.2009

  • Poruku poslati

1

Petak, 21. August 2009

Winsoft Computers

WinSoft Computers je relativno mlado preduzeće, osnovano početkom 2009 godine. Ime je mlado a tim koji radi u WinSoftu se već prilično dugo bavi ovim poslom i organizovan je na najvišem nivou, u nabavci, prodaji, logistici, uslugama, servisu...


Šta radimo?

Proizvodimo, održavamo, implementiramo, savetujemo, projektujemo – jednom rečju sve što bi Vašem preduzeću olakšalo i automatizovalo rad. Garancija onoga što radimo je tehnička osposobljenost kadra koji se ne zaustavlja sa daljim razvojem. Svaki sektor u našem preduzeću je organizovan po najvišim standardima, a tehnički resursi nisu ni jednog trenutka predstavljali problem. WinSoft je svojom ponudom računarske i komunikacione opreme pokrio najširi spektar zahteva biznis korisnika u gotovo svim segmentima koji bi Vam olakšali poslovanje.

Ključni faktor našeg rada je efektivnost koja je usmerena prema partnerima i kupcima.


Naš cilj?

Naš cilj je da obrazujemo ljude po pitanju IT, kako bi sebi olakšali i automatizovali rad, iskoristili IT opremu na najvećem nivou. Cilj nam je, takođe, da ne zaboravimo kojim ćemo putem doći do toga, da ne zaboravimo naše partnere, korisnike i sve one koji će nam pomoći na tom putu. Upravo Vaše preduzeće može postati deo velikog i uspešnog tima koji je spreman da odogovori svakom zadatku ma koliko on bio kompleksan. Tu smo da rešavamo Vaše probleme, Vaše je da se uverite.
Citirano

Bezkamatni krediti - ugovori

Takođe, kod nas možete kupiti računar na 4 mesečne ili 8 polumesečnih rata, bez kamate, banke, učešća i bilo kakve provizije...
Dovoljno je da ste radnik u nekoj od sledećih firmi:

1. Osnovna škola "Stefan Nemanja"
2. Zdravstveni centar Novi Pazar
3. Predškolska ustanova "Mladost"
4. PIO (Penzijsko i invalidsko osiguranje)
5. Opštinski Sud Novi Pazar
6. Elektrodistribucija Srbije Novi Pazar
7. Ugostiteljsko Turistička škola
8. Tehnička škola
9. Narodna biblioteka "Dositej Obradović

Više informacijawww.winsoft.rs


Social bookmarks