Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

folk

Početnik

(10)

  • »folk« je autor ove teme

Postovi: 1

Datum registracije: 22.07.2005

Lokacija: Raska

  • Poruku poslati

1

Petak, 22. Juli 2005

Za roditelje i decu Novog PazaraPostovani,
Obracamo Vam se kao roditelji dece iz Raske iz kojeg je Kulturno umetnicko drustvo
"Raska".Nedavno je u tom ansamblu zamenjen koreograf Rodoljub Aksentijevic zbog svojih homoseksualnih sklonosti i nedolicnog ponasanja.Uprkos tome on je nastavio sa svojim koreografskim radom u KUD-u "Ras" iz Novog Pazara,jer se u ovoj maloj sredini kao sto je Raska pokusalo zataskati prava istina.
Rodoljub Aksentijevic i pored svojih neospornih vrednosti kao koreograf, ne treba vise da radi sa decom i omladinom i to trebaju da znaju svi roditelji folklorasa i ansambli.

Roditelji iz Raske

Babbha

Profesionalac

(10)

  • »Babbha« je muško
  • »Babbha« je zabranjen

Postovi: 1.336

Datum registracije: 23.07.2002

Lokacija: Neznash za to mesto... nisam ti prichao nikad...

  • Poruku poslati

2

Petak, 22. Juli 2005

Gospodjo \ Gospodjice....

Optuzbe su Direktne i Konkretne!

Ovo je vash prvi post na forumu.

Kao roditelj, poshtujem vashu zabrinutost ali Vi morate razumeti da se ljudi koji se okupljaju na nashem Forumu mogu samostalno oglashavati i mishljenje i izjashnjavanje svakog pojedinacno se moze tumaciti samo uz punu odgovornost pojedinaca ali ne i Foruma.

Kakvi god da postovi uslede probajte da razumete da ovo nije mesto na kojem ce bilo ko bilo koga optuzivati i za isto ocekivati podrsku clanova.

8o
Dnevno: http://babbha.blogspot.com
Can't Rain All The Time

Social bookmarks