Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.
Citirano
Orginalno od Eritrocit
Dobro...i? Ne razumem? Da li ovim treba ponovo da se zgrozavamo?
Ja nisam musliman, ne osecam se odgovornim za to, podrzavam maximalnu osudu genocida. Ali, nemoj terati vise vodu na svoju...zlonamernu, svadjacku, incidentnu vodenicu!
Citirano
Orginalno od Eritrocit
Nisi me razumeo.
Ja sam za to DA SE SVE TO DETALJA SAZNA, SVI DO JEDNOG KAZNE ZBOG GENOCIDA U SREBRENICI I DA TO OSTANE U ISTORIJI ZABELEZENO I NIKAD ZABORAVLJENO, ali barem malo oprosteno zbog zajednicke buducnosti.
Nisam za to da svako malo izlecu neke nove informacije i da se takav strasan zlocin koristi u nehumane povrsne svrhe... :klanja:
Citirano
Orginalno od Eritrocit
Postovanje. Ja i sam kazem. Oprostaj mozda da, a zaborav nikad. Evo sam kazem (o)
Citirano
Orginalno od And_U_Price
@Eritrocit: ako te nesto ne interesuje, jednostavno zaobiđi. Ovaj forum ima i neka pravila pa ih ispoštuj ako želiš da ovde diskutuješ. Za komentare i frustracije lične prirode imaš privatne poruke!!!
P.S. Nisam Admin niti Moderator ali veruj mi da mogu da ti preko veze sredim tri opomene i ban!
Citirano
Orginalno od And_U_Price
@Eritrocit: necu ti odgovarati jer se sada pristojno ponasas. Samim tim moja reakcija imala je uticaja.
Nastavite diskusiju. Postujte jedni druge i pravila foruma!
Citirano
Orginalno od Eritrocit
Sada pristojno? Dobar si...Mislim da me u prvom navratu nisi dobro razumeo, a to sto si razumeo nije ti se svidelo (pa sam ja "bio nepristojan")... sada kad si me shvatio, ja sam pristojan.
![]()
Ok... desava se...
Citirano
Orginalno od Eritrocit
Sada pristojno? Dobar si...Mislim da me u prvom navratu nisi dobro razumeo, a to sto si razumeo nije ti se svidelo (pa sam ja "bio nepristojan")... sada kad si me shvatio, ja sam pristojan.
![]()
Ok... desava se...
Citirano
Orginalno od NatasaNP
Kao sto srpski narod NIKAD nije zaboravio genocid koji su nad njim u BiH za vreme II svetskog rata pocinili pripadnici Muslimanskog naroda u uniformama ustaskog rezima.
Oprostiti da, zaboraviti NIKAD.
Urednik i tehnicka obrada: Nihad Emrovic
©1999-2016 www.novipazar.org - Sva prava zadržana
Forum software: Burning Board®, napravljen od strane WoltLab® GmbH