Niste prijavljeni

Dragi posjetioče, Dobrodošli na Otvoreni Forum - Novi Pazar. Ukoliko je ovo Vaša prva posjeta molimo vas pročitajte Pomoć. U pomoći je objašnjeno kako ovaj forum radi. Morate biti registrirani kako bi vidjeli sve teme i sve forume. Molimo vas da se registrirate ili da ovdje pročitate kako se registrirati. Ukoliko ste već registrirani molimo ulogirajte se ovdje.

Giljipter

Početnik

(10)

  • »Giljipter« je muško
  • »Giljipter« je zabranjen
  • »Giljipter« je autor ove teme

Postovi: 42

Datum registracije: 30.07.2003

Lokacija: NP

  • Poruku poslati

1

Četvrtak, 31. Juli 2003

Znaci samo ono sto ja napisem je reklamnog karaktera

Sta vam znaci to reklamnog karaktera. Zasto bih ja reklamirao tudju firmu, samo sam pitao za misljenje. Kada su drugi pisali vama nije smetalo ni emina jahovic ni jos brdo linkova, a ovaj vam smeta, mislim da sam shvatio poentu.
Nadam se da necete ovaj tekst redukovati kao predhodni.
Cafe Sanjak, the only solution

DjordjeRd

Profesionalac

(10)

  • »DjordjeRd« je muško

Postovi: 854

Datum registracije: 26.07.2002

Lokacija: Novi Pazar, 43.1370N, 20.5120E

  • Poruku poslati

2

Četvrtak, 31. Juli 2003

Nije Giljipteru, samo je vreme da neke stvari dobiju pomalo komercijalni karakter. To je novost na domenu koju svi moramo da ispoštujemo. Nisi jedini i ne primaj to k srcu...
Ovaj član foruma želi da se, ovim putem, javno odrekne prava i obaveza čitanja i komentarisanja tema u forumima 'Politika' i 'Religija', i možete smatrati da nije kompetentan za takvu vrstu sadržaja u javnom mediju kakav je Internet. Svaka aluzija ili komentar na gornje rečenice će biti ignorisana od strane autora. Hvala na razumevanju.

P.S. 37!

Social bookmarks